Kereta Sewa Sabah 2017 / 2018 – Murah

Kereta Sewa Sabah | Tempah kereta sewa Sabah 2017 secara online amat memudahkan, klik-klik dah siap. Tak perlu tanya sama ada kereta ada kekosongan ataupun tidak. Macam kita tempah tiket penerbangan la lebih kurang. Tempah dan pergi. Begitulah konsep tempahan  kereta sewa ni.

N HELZY RENT A CAR, KOTA KINABALU, SABAH
Mobile: 013 - 865 8484 ATAU 013 - 559 9261

Whatsapp Now

Lihat senarai Kereta sewa Sabah 2017 - Klik di Sini

Tak ada masa nak baca? Nak tempah terus, sila pilih:
Tempah kereta sewa Sabah secara online (Bayar deposit shj)Klik di Sini
Tempah kereta sewa Sabah secara offline (Whatsapp / Call)Klik di Sini

Sekarang ini, banyak syarikat yang menawarkan tempah kereta sewa di website mereka. Antara syarikat itu adalah, N Helzy Rent a Car, Cars AirAsia, KLEzCar, dan banyak lagi.

Selain memudahkan tempahan tanpa menghubungi pemilik, anda juga mungkin akan mendapat tawaran diskaun, bayaran mengunakan kad kredit / direct tranfers dan tawaran-tawaran lain lagi.

Kelebihan Tempah Kereta Sewa Sabah 2017 Secara Online

Website tempahan kereta sewa secara online ini ada kelebihan tersendiri. Untuk N Helzy Rent a Car contohnya, banyak memberi faedah dan kelebihan seperti:

  • Harga berbeza mengikut tempahan harian, mingguan dan juga bulanan.
  • Terus dapat diskaun untuk tempahan 3-6 hari sewaan
  • Bayaran deposit sahaja dikenakan, contoh, Perodua Axia, hanya bayar deposit RM 50 dan selebihnya bayar di sana.
  • Anda boleh bayar menggunakan Online Tranfer (CIMBClicks, Maybank2u, BankIslam dan banyak lagi) dan anda juga boleh guna Kad Kredit.
Tempahan Kereta Sewa Secara Online (Bayar Deposit Shj)

Kalau anda ingin ke Sabah, boleh cuba-cuba buat temapahan menggunakan servis N Helzy Rent a Car.

Website: www.nhelzyrentacar.com
Voucher Diskaun: NHelzyWEB – Diskaun RM 20

Contohnya: Kereta Axia  (RM 120 / Hari)
Diskaun 5% untuk 3 hari sewaan = RM 18
Diskaun Voucher = RM 20
Anda Jimat RM 38

Ni sekadar contoh, kereta lain-lain boleh lihat di bawah atau di website N Helzy Rent a Car

Book Online

Tak Nak Tempah online?

Kalau anda tidak mahu tempah secara online, anda boleh hubungi pemilik terus di no telefon berikut:

N HELZY RENT A CAR, KOTA KINABALU, SABAH
Mobile: 013 - 865 8484 ATAU 013 - 559 9261

Untuk whatapps, anda boleh klik button di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat. 🙂

Whatsapp Now

Copy dan hantar ke whatsapp di atas:
Tarikh/masa pergi: 1 Oct 2017 @ 5PM
Tarikh/masa pulang: 3 Oct 2017 @ 3PM
Model Kereta: Bezza
Sewaan: Harian

Senarai Kereta Sewa Sabah 2017/2018
Model Kereta
Harga Sewa / Hari
1-2 Hari
3-6 Hari
Axia 1.0 (A) RM 120 RM 114
Myvi 1.3 (A) RM 130 RM 124
Saga FLX 1.3 (A) RM 130 RM 124
Bezza 1.3 (A) RM 140 RM 133
Alza 1.5 (A) RM 190 RM 180
Avanza 1.5 (A) RM 220 RM 209
Innova 2.0 (A) RM 260 RM 247

Tempah online je, dan dapat diskaun 5% dan voucher untuk tempah secara online.

Book Online

Kereta Sewa Sabah 2017

Selamat membuat tempahan sama ada secara onlin atau pun offline. Tempah kereta sewa sabah Mudah, cepat dan jimat!

Lain-lain tentang Sabah
  1. Pakej Sabah – 4 Hari 3 Malam
  2. Pakej Sabah – 3 Hari 2 Malam
  3. Tentatif Ringkas ke Sabah
  4. Tips Melancong Ke Sabah
Kereta Sewa Sabah 2017 / 2018 – Murah
4.7 (93.33%) 12 votes

Artikel Lain

Komen

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz