Pakej Pelamin Tunang di Kelantan 2017 / 2018

Pakej Pelamin Tunang di Kelantan | Umum ketahui pakej pelamin tunang adalah antara yang terpenting untuk majlis pertunangan. Sudah menjadi kebiasaan rakyat Malaysia, majlis pertunangan pun ada pelamin. Walaupun pelamin biasa-biasa, asalkan ada. Paling banyak permintaan adalah mini pelamin. Simple dan cantik.

Pakej Pelamin Tunang di Kelantan

Kalau anda berhajat untuk mendapatkan pelamin tunang murah di Kelantan, terutamanya di kawasan sekitar Kota Bharu, Kubang Kerian, Bachok, Ketereh, dan Melor, anda boleh menghubungi Angsana Qaseh Cawangan Kelantan. Servis terbaik dan berbaloi dengan harga. Paling murah boleh dapat pelamin tunang adalah berharga RM 300 sahaja.

Bagi memudahkan anda melihat senarai pakej pelamin tunang berserta harga, kami sediakan maklumat berikut untuk anda pilih.

Angsana Qaseh Wedding & Event
Mobile: +6012-2114194
Facebook: https://www.facebook.com/angsana.qaseh/

Nak lagi murah kena wasap dulu, mulut manis kita bagi diskaun lagi :)

Gapo-gapo pon wasap details di bawah kepada kami, kami akan bagi respon secepat mungkin. 

Copy & Send ke Wasap deh
Nama: Neelofah
Tarikh: dd/mm/yyyy
Tempat: Jalan 1 Kota Bharu
Pelamin Tunang: Pakej 1

Pakej Pelamin Tunang di Kelantan
Pakej 1 – RM 300
  • Tirai Pelamin Dan Hiasan Bunga
  • Bantal Kusyen
Pakej 2 – RM 600
  • Tirai Pelamin Dan Hiasan Bunga
  • Kerusi Pengantin
  • Hiasan Lampu
  • Bunga Tangan 1pcs
Pakej 3 – RM 1000
  • Tirai Pelamin Dan Hiasan Bunga
  • Kerusi Pengantin
  • Hiasan Lampu
  • Bunga Tangan 1pcs
  • Sepasang Baju Tunang/Nikah L/P
  • Sepasang Kasut (P) & Aksesori

Nak Kahwin dah? Tahniah kami ucapkan! Kalau korang nak pelamin kahwin pun kami ada sebenarnya. nah tengok gambar dulu baru kita tunjuk pakej pelamin murah-murah kami.

Gambar-gambar Pelamin Tunang & Pelamin Kahwin Kami

Bantuan star dari anda diperlukan untuk kami meneruskan pakej-pakej pelamin murah ini. Bagi laaa 5 star untuk kami. Klik star dibawah untuk kami deh:

Pakej Pelamin Tunang di Kelantan 2017 / 2018
4.6 (92.73%) 44 votes

Camne menarik tak tengok gambar-gambar pelamin ni? kalau menarik apa lagi, boleh ler tempah pelamin ni dengan Angsana Qaseh di Kelantan. Untuk Kelantan sahaja, Besut di kira Kelantan…hehe 🙂

Boleh buat tempah pelamin kahwin ini untuk musim cuti bulan 12 atau bila-bila sahaja.

Untuk pakej pelamin kahwin kami belum siapkan sepenuhnya, tapi anggaran harga adalah seperti mengikut kategori berikut:

Pelamin Kahwin Simple (Rumah) Kena tanya di wasap 🙂
Pelamin Kahwin (Rumah) RM600 – RM1200
Pelamin Kahwin (Kanopi / Khemah) RM1000 – RM2500
Pelamin Kahwin (Dewan) RM2000 – RM3000

Nak wasap terus, boleh klik button di bawah, tak perlu simpan sebagai contact, klik jer terus buka di whatsapp 🙂

Artikel Lain

Komen

2 Comments on "Pakej Pelamin Tunang di Kelantan 2017 / 2018"

Notify of
Sort by:   newest | oldest | most voted

Menarik harga bajet ni. pasir mas buat ke?

wpDiscuz