Yoodo Promo Code

Yoodo Promo Code | Tengah cari promo code ke tu? 😛 Tak perlu susah-susah, nah di bawah ni min bagi Promo Code Yoodo. Korang Dapat RM20, Min pun dapat RM20. Terbaiklah kan. Kongsi sikit sorang.

Yoodo Promo Code : lmqgo6283

Masukkan promo code ini semasa nak buat pengaktifan simkad Yoodo.

Jika korang masih was-was dengan Telco Yoodo, korang boleh baca review di artikel ini: Yoodo Review, moga dapat ilham la sikit.

Promo Yoodo Bulan Februari 2019

Yoodo Promo Code

Sumber: Web Yoodo

Yoodo Review – Apa Benda Yoodo ni?

Yoodo Review | Yoodo ni servis telco macam Celcom, Digi, Maxis juga. Atau lebih tepat lagi, Yoodo ni anak bawah jagaan Celcom AXIATA, adik beradik celcom lah lebih kurang. Jadi, Yoodo Coverage sama macam Celcom punya coverage. Semestinya terbaik liputannya seluruh Malaysia.

Setakat ini, admin rekomen ambil plan yoodo ni, amat sesuai untuk yang nak custom plan. Kalau dah teruk servis yoodo ni, admin akan update page ini.

Menarik Tentang Yoodo Plan

Korang bebas untuk memilih plan telefon mengikut keperluan korang pada bila-bila masa. Maksudnya, korang bebas nak pilih berapa GB data korang mahu setiap bulan, Call dan juga SMS. Yang paling penting pakej plan Yoodo memang murah dan terbaik setakat ini.

Yoodo Review

Review Setelah 2 Hari Penggunaan: Setakat admin guna, terbaik setakat ini. Internet laju, coverage pun ok sebab ikut coverage celcom. Paling penting, boleh pilih ikut yang kita nak sahaja. Macam, SMS kita jarang guna, tak perlu la ambil. Baru murah.

Nanti admin kemaskini dari semasa ke semasa untuk bahagian Yoodo Review ini.

Yoodo Review 31/12/2018
Baik: Yodoo Coverage di Kelantan boleh tahan memberangsankan. Di Machang dan Sekitar Kota Bharu. KL Selangor, tak perlu cakap la, semua telco coverage terbaik punya.

Data Plan & Facebook, masih tak berganjak. Masih banyak GB.

Memuaskan: Call dah nak habis, nak kena tambah gamaknya, tak cukup 100 minit sebulan. Baru je 5 hari tinggal 60 minit je lagi.

Yoodo Review 26/1/2019

Cukup sebulan admin guna Yoodo. Memang puas hati setakat ni, boleh harga promosi. Murah kaw kaw.

Yoodo Review 5/2/2019

Yoodo review dah tak ada promosi addons RM1. Jadi Kalau ambil semua addons RM25. Mahallll woi. Min, dah downgrade addons, ambil ikut keperluan sahaja. Ambil facebook je. Lain-lain tak ambil.

Tapi, promosi bulan Feb 2019, ada 3x booster data. Murah la juga.

Yoodo Review 17/2/2019

Memandangkan yoodo promo addons RM1 dah tamat, jadi min, tukar plan baru untuk bulan seterusnya. Ambil camni je:

2 GB Data – Setaka min guna sebulan, tak habis pun 2 GB. Ada baki lagi.
2000 Min Call
20 GB Facebook

Lebih menjimatkan! RM29 sahaja.

Cara Daftar Yoodo

Senang sahaja, boleh terus daftar online, nanti pihak yoodo akan hantar simkad secara percuma. Bila dah sampai simkad, terus aktifkan simkad tersebut dan terus guna.

Nak kekalkan nombor lama, boleh je. Masa nak daftar, pilih kekalkan nombor lama. Mudah je.

Yang menarik, bila daftar online, korang akan dapat RM20.

Pertanyaan mengenaai yoodo boleh wasap admin. nanti admin ajarkan cara daftar.

WHATSAPP YOODO WEB

Lain-lain:

Tentang Pakej.MY