Pakej Langkawi RM99

Nak Pakej Langkawi RM99 agak mencabar juga sebenarnya. Boleh buat dengan syarat pergi ramai-ramai. Kalau pergi 2, 3 orang sahaja agak susah nak dapat.

Jangan risau, pada kali ini min nak kongsikan cara nak dapatkan Pakej Langkawi serendah RM99 sahaja! Malah lebih rendah lagi daripada tu.

Pakej Langkawi RM99

Pakej Langkawi RM99

Pakej kami nak kongsikan ini bukan sahaja RM99 tapi jauh lebih murah iaitu RM88 seorang sahaja.

Caranya mudah sahaja dengan baca langkah dibawah ini. Syarat utama kena tempah online di web kepunyaan GLOBAL FAA Travel & Tours.

Pakej Langkawi ini adalah pakej paling jimat pergi santai-santai ke Langkawi selama 2 hari 1 malam. Ok la, boleh naik Cable Car Langkawi dan juga aktiviti sekitar.

Pakej Langkawi RM88
  • Harga pakej ini untuk tempahan 4 orang.
  • Jadi harga keseluruhan adalah RM352 sahaja untuk 2 hari 1 malam
  • Pakej ini dah termasuk kereta Viva untuk 24 jam sewaan pandu sendiri, boleh pergi mana korang suka. Contoh, pergi makan seafood di area Pantai Cenang.
  • Penginapan pula di Pekan Kuah. Boleh la, asal ada tempat untuk tidur. Pergi untuk jalan-jalan bukan untuk tidur kan. ye dokk?
  • Aktiviti adalah Cable Car, Sky Dome, Sky Rex, Museum 3D. Untuk 4 orang dah ni.
BOOK NOW
Pakej Langkawi RM99
  • Harga pakej ini untuk tempahan 3 orang.
  • Jadi harga keseluruhan adalah RM297 sahaja untuk 2 hari 1 malam
  • Pakej ini dah termasuk kereta Axia untuk 24 jam sewaan pandu sendiri, boleh pergi mana korang suka. Contoh, pergi makan seafood di area Pantai Cenang.
  • Penginapan pula di Pekan Kuah. Boleh la, asal ada tempat untuk tidur. Pergi untuk jalan-jalan bukan untuk tidur kan. ye dokk?
  • Aktiviti adalah Cable Car, Sky Dome, Sky Rex, Museum 3D. Untuk 3 orang dah ni.
BOOK NOW

Walaupun Pakej ini tidak termasuk Makan, tiket feri ke Langkawi. Bagi kami dia masih lagi murah.

Cara Tempah Pakej Langkawi Murah RM99

  1. Buat pilihan pakej di atas
  2. Isi maklumat diri dan terus tempah
  3. Bayar deposit sahaja.

Mudah sahaja. Jom tempah sekarang.

BOOK NOW

 

 

Yoodo Promo Code

Yoodo Promo Code | Tengah cari promo code ke tu? 😛 Tak perlu susah-susah, nah di bawah ni min bagi Promo Code Yoodo. Korang Dapat RM20, Min pun dapat RM20. Terbaiklah kan. Kongsi sikit sorang.

Yoodo Promo Code : lmqgo6283

Masukkan promo code ini semasa nak buat pengaktifan simkad Yoodo.

Jika korang masih was-was dengan Telco Yoodo, korang boleh baca review di artikel ini: Yoodo Review, moga dapat ilham la sikit.

Promo Yoodo Bulan Februari 2019

Yoodo Promo Code

Sumber: Web Yoodo