Kereta Sewa Penang 2019 – Servis Terbaik

Kereta Sewa Penang Airport 2019 – Terbaik | Jika korang berhasrat untuk ke Pulau Pinang untuk bercuti atau urusan kerja, semestinya kereta sewa diperlukan. Memudahkan perjalanan korang nanti.

Rasanya, tak perlu tulis panjang-panjang, niat sebenar korang bertandang ke sini adalah untuk mencari kereta sewa di Penang kan. ๐Ÿ˜›

Nak tengok senarai kereta sewa terus? bolehย  Klik Siniย 

Ok, kalau di Penang, antara syarikat yang menawarkan servis kereta sewa di sana adalah Izz Car Rental Penang.

Setakat ini, respon yang diberi pun boleh tahan cepat. Itu berdasarkan pengalaman saya berWhatsapp dengan mereka. Kalau rasa lambat respon, boleh call terus.

Paling menarik, kalau korang turun di Airport Penang, pihak Izz Car Rental boleh sediakan servis pickup dan hantar kereta secara percuma.

Kereta Sewa Penang 2017

IZZ CAR RENTAL PENANG
Phone: 014-3006125
CODE: CarPenang <โ€“ Sila beritahu code ni untuk dapatkan diskaun.

Untuk whatapps, korang boleh klik button di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat.

Whatsapp BOOK ONLINE

Book online dapat diskaun untuk tempahan 3 hari ke atas dan guna voucher code ini untuk diskaun lebih: IZZPROMO (RM10 diskaun, minimum 3 hari sewa)

Copy dan bagi kat whatsapp:
Nama:Ahmad
Tarikh/masa pergi: 1 Aug 2018 @ 5PM
Tarikh/masa pulang: 3 Aug 2018 @ 3PM
Model Kereta: Perodua Axia
Senarai Kereta Sewa Penang 2018

Nak paling selesa dan paling jimat minyak, kami rekemen ambil Axia. Nak lagi jimat boleh ambil Viva. Asal boleh bergerak je ๐Ÿ™‚

Tapi kalau ramai, ambil la yang besar sikit.

Jika korang guna telefon, korang perlu Swipe kiri kanan untuk melihat harga.

Model Kereta Harga
1 Hari
3 Hari
Viva Elite 1.0 (A) RM 100 RM 90
Saga BLM 1.3 (A) RM 110 RM 100
Axia SE 1.0ย (A) RM 120 RM 110
Proton Iriz 1.3 (A) RM 120 RM 110
Myvi 1.3 (A) RM 120 RM 110
Persona 1.6 (A) RM 120 RM 110
Saga New Model 1.3 (A) RM 135 RM 124
Alza 1.5 (A) RM 180 RM 170
Exora 1.6 (A) RM 200 RM 190
Grand Livina 1.6 (A) RM 250 RM 220
Toyota Innova 2.0 (A) RM 250 RM 220
Van Toyota Hiace (M) – 11 Seater RM 350 RM 320
Van Nissan Urvan (M) – 14 Seater RM 400 RM 350

Whatsapp BOOK ONLINE

Book online dapat diskaun untuk tempahan 3 hari ke atas dan guna voucher code ini untuk diskaun lebih: IZZPROMO (RM10 diskaun, minimum 3 hari sewa)

Lokasi Menarik di Penang Untuk Dilawati
  • Bukit Bendera
  • Pantai Baru FERRINGHI
  • Penang Street Art
  • Muzium Wonderfood Penang
  • Masjid Kapitan Keling
  • Kilang Batik Penang
  • Taman Rempah Tropika
  • Muzium Mainan
  • dan banyak lagi

Selain tempat menarik, di Penang juga korang perlu mencuba pelbagai jenis makanan, antaranya adalah: Pasembur, Laksa, Nasi Kandar, Seafood dan banyak lagi.

Untuk merasai pengalam di Penang, korang boleh baca pengalaman student ini. Memori Jalan-jalan Penang.

Sebenarnya, dari Penang boleh ke Langkawi. Boleh naik feri atau flight. Pergi dengan feri, 3 jam dah sampai. Harga RM 36 Seorang. Boleh lihat harga feri ke Langkawi Di Sini:

Jika nak ke Langkawi dari Penang, mungkin artikel berikut membantu anda:

  1. Pengalam ke Langkawi 3 Hari 2 Malam (Oleh Student)
  2. Kereta Sewa di Langkawi
  3. Pakej Langkawi

Apa pun selamat bercuti!

Kereta Sewa Penang 2019 – Servis Terbaik
4.4 (87.11%) 529 votes

8
Komen

4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
jenny

good service..fast respond

Jauhana

Excellent service..my flight was delay & they wait me at airport until 1am.very apreciate it!

SITI ROKIAH BINTI AHMAD

Servis terbaik..kereta pn tip top..5 star

maria

terima kasih atas sewaan anda..servis yang terbaik!
good luck izz car rental