Sewa Van Kota Kinabalu 2017 / 2018 – Baru dan Murah

Sewa Van Kota Kinabalu 2017 / 2018 | Jika anda bercadang nak buat trip keluarga ke Kota Kinabalu, kami menyarankan anda sewa Van @ MPV. Ini kerana van boleh muat lebih ramai orang. Naik ramai-ramai baru la seronok berbanding sewa dua tiga kereta. Jimat pon jimat dengan Sewa van ini.

Tak sabar nak tengok harga sewa van @ MPV, anda boleh Klik Di Sini

Nak sewa murah kena baca habis ! 🙂 🙂


Syarikat Global Lepa Car Rental adalah antara syarikat yang menawarkan  perkhidmatan sewaan van di Kota Kinabalu, Sabah. Harga juga amat berpatutan. Apa yang penting boleh percuma pickup di airport KKIA.

Gambar di bawah adalah MPV Toyota Innova yang baru sahaja di ambil. Sudah siap sedia untuk disewakan.

Sewa Van Kota Kinabalu 2017

Berikut adalah details syarikat yang buat sewa van di Kota Kinabalu:

GLOBAL LEPA CAR RENTAL, KOTA KINABALU
Phone: 012-8440137 Atau  011-37144200
Diskaun: Anda akan dapat diskaun 5% secara automatik jika tempahan lebih daripada 3 hari tempahan.
CODE: GlobalLepa <– Sila beritahu code ni untuk dapatkan diskaun lebih dari kami.Untuk whatapps, anda boleh klik button di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat. 🙂

Copy dan bagi kat whatsapp:
Tarikh/masa pergi: 1 Sep 2017 @ 5PM
Tarikh/masa pulang: 3 Sep 2017 @ 3PM
Model Kereta: Toyota Innova

Berita Baik! Sekarang anda boleh membuat tempahan kereta / van di Kota Kinabalu secara online dengan menggunakan khidmat GlobalLepa. Mudah, klik2 dah siap tempah.

Apa yang menarik pihak GlobalLepa ada menawarakan harga tempahan  yang MURAH dan DISKAUN dengan menggunakan voucher ini: GlobalLepa

Contohnya:

Kereta Viva RM 98
Sewa 3 Hari RM 294

Dapat diskaun 5% secara automatik, jadi RM 279.30

Nak lagi murah guna voucher ini: GlobalLepa (RM20)
Bila guna voucher ini, harga sewa untuk 3 hari jadi RM 259.30 shj.
Bermakna harga untuk satu hari jadi RM 86.43 Shj.

Tak perlu bayar semua, bayar deposit RM 50 shj. Selebihnya Bayar disana.

Review @ Feedback pelanggan lain boleh lihat di facebook GlobalLepa. Boleh kata semua berpuas hati. Lihat di Facebook Review

BOOK NOW

Harga Sewa Van Kota Kinabalu 2017 / 2018

Bagi jumlah 6 – 7 orang sahaja, mungkin anda boleh ambil Alza, lebih murah dan yang penting selesa.

Harga terkini boleh lihat di website GlobalLepa.com

Model Van @ MPV
Harga Sewa / Hari
1-2 Hari
3-6 Hari
Perodua Alza (A) 1.5 RM 178 RM 170
Toyota Avanza (A) 1.5 RM 198 RM 190
Proton Exora (A) 1.8 RM 228 RM 220
Toyota Innova 2009 (A) 2.0 (8pax) RM 258 RM 245
♥♥♥ Toyota Innova 2017 (A) 2.0 (8pax) New RM 278 RM 264
Toyota Hiace (M) 2.5 (10pax) RM 328 RM 312
Nissan Urvan (M) 3.0 (12pax) RM 350 RM 332
Hyundai Starex (A) 3.0 (10pax) RM 580 RM 552
Nak Sewa Kereta jer?

Boleh. Ya anda boleh sewa kereta juga. Ada kereta baru, ada juga kereta lama sedikit seperti Kenari. Lama tak bermakna buruk ye, servis tetap jaga. 🙂 Masih boleh bergerak dengan baik. Untuk mudah anda boleh lihat senarai kereta sewa Kota Kinabalu di bawah:

Sewa Van Kota Kinabalu 2017 / 2018 – Baru dan Murah
5 (100%) 4 votes
Model Kereta
Harga Sewa / Hari
1-2 Hari
3-6 Hari
Perodua Kenari AE (A) 1.0 RM 85 RM 80
Perodua Viva Std (A) 1.0 RM 98 RM 95
Perodua Viva Elite (A) 1.0 RM 108 RM 103
Perodua Axia (A) 1.0 RM 118 RM 112
Proton Saga FLX (A) 1.3 RM 120 RM 114
Perodua Myvi (A) 1.3 RM 128 RM 120
Perodua Bezza (A) 1.3 RM 138 RM 130
Proton Persona R (A) 1.6 RM 168 RM 160
Toyota Vios J Spec (A) 1.5 RM 250 RM 238
Toyota Vios TRD (A) 1.5 RM 280 RM 268

Untuk tempahan boleh klik button dibawah 🙂

Kesimpulannya, pilihan di tangan anda, berkumpulan boleh pilih yang besar, yang berkeluarga boleh pilih kereta yang ada ruang. Lebih Mudah!

Artikel Lain

Komen

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz