Tentatif Ringkas Percutian ke Sabah – 4 Hari 3 Malam

Tentatif Percutian ke Sabah | Bila bercakap pasal Kota Kinabalu, Sabah, perkara pertama terlintas di fikiran kita adalah sudah tentu Gunung Kinabalu yang tinggi, pulau-pulau yang cantik, dan juga makanan laut yang segar dan murah!

Ungkapan yang berbunyi, β€˜Boleh bah, kalau kau’, sesuatu yang cukup popular di Sabah yang jika diterjemahkan dalam bahasa anak muda di semenanjung, ia berbunyi, β€˜engko punya pasal, tak de hal lah bro’ atau dalam erti kata lain kita bersetuju atas tindakan sahabat kita itu.

Untuk anda yang ingin membuat tempahan Pakej Sabah, anda boleh berbuat demikian dengan melihat pakej di artikel Pakej Sabah 2018 (4H3M) atau Pakej Sabah 2018 (3H2M) dan hubungi nombor yang disediakan.

Layan gambar pemandangan sekitar Kota Kinabalu & Kundasang dulu πŸ™‚

Sedikit Informasi Tentang Sabah

Sabah adalah salah satu daripada 13 negeri yang terdapat di Malaysia dan merupakan negeri kedua terbesar di Malaysia selepas Sarawak yang terletak di utara pulau Borneo, iaitu pulau ketiga yang terbesar di dunia.

Ibu negeri Sabah ialah Kota Kinabalu, yang dahulunya dikenali sebagai Jesselton. Ia juga popular dengan panggilan KK sahaja.

Sabah juga sering dirujuk sebagai “Negeri di Bawah Bayu” kerana kedudukan negeri tersebut yang sangat strategik di bawah laluan angin monsun.

Tentatif Percutian ke Sabah: 4 Hari 3 Malam

Sebenarnya terdapat banyak Tempat-tempat menarik di KK yang boleh dilawati dan kali ini untuk memudahkan korang, kami kongsikan tentatif ringkas ke Sabah, untuk 4 Hari 3 Malam.

Berikut adalah tentatif yang paling ringkas dan bajet untuk ke Sabah:

Hari Pertama – Tiba di Airport KKIA (12PM) dan terus ke Kundasang

Setibanya di Airport, sewa kereta dan teruskan perjalanan ke Kundasang. Untuk menyewa kereta, kami sarankan untuk menyewa dengan Global Lepa Travel & Tours Sdn Bhd, KOTA KINABALU, SABAH. Mudah bicara dan berpatutan.

GLOBAL LEPA TRAVEL & TOURS, KOTA KINABALU, SABAH
012-8440137 AtauΒ  011-37144200
website: http://www.globallepa.com/

Whatsapp BOOK ONLINE
Tempahan online untuk 3 hari ke atas akan mendapat Diskaun 5% dan juga diskaun tambahan dengan memasukkan voucher code GlobalLepa yang bernilai RM 20



Enjoy 2 jam perjalanan ke Kundasang. Dalam Perjalanan singgah sekejap di rumah terbalik:

rumah terbalik

1:30PMRumah Terbalik and Jambatan Tamparuli.
3:30PMKemudian berhenti di Pekan Nabalu untuk berehat.
4:00PMCheck-in at Mile 36 Lodge [BOOK NOW] atau mana-mana hotel yang berdekatan dengan Taman Negara Kinabalu.

Atau korang boleh lihat di artikel ini: Hotel Terbaik di Kundasang

5:00PMTerus pergi melawat tempat menarik seperti:-
Taman Negara Kinabalu (Kinabalu National Park), Botanical Garden, Nature Gallery & Timpohon Gate

Masa lapang, boleh overnightΒ  kat Kundasang.

Nota Kaki: Jika masa tidak mencukupi untuk melawat di kesemua tempat pada hari pertama, boleh sambung pada keesokan hari.

Hari ke 2 – Poring Hot Spring / Kota Kinabalu

Check-out dari hotel dan terus pergi melawat kawasan sekitar Kundasang dan Ranau.

8:00AMDesa Dairy Farm (Mini New Zealand)

Untuk pemandangan yang cantik dan bergambar dengan berlatar belakangkan Gunung Kinabalu, elok pergi Desa Dairy Farm pada waktu pagi sebelum pukul 9 AM. Kerana lepas pukul 9, awan akan menghalang pemandangan gunung. Kalau bernasib baik boleh la tengok juga walaupun lepas pukul 9.

10:00AMKundasang War Memorial
12:00PMPoring Hot Spring; boleh cuba pengalaman di Titian Gantung atau Canopy Walkway. Selepas itu, mandi air panas.
3:00PMLadang Teh Kundasang
4:00PM(OPTIONAL) Kg Luanti Fish Massage
5:00PMOTW to KK
(OPTIONAL) Dalam perjalanan ke KK, singgah di: Pekan Kundasang – fresh vegetables/fruits market.
8:00PMSampaiΒ  KK. setiba di kk, check in at hotel Ocenia Hotel [BOOK NOW].Β  kalau boleh cari dan book hotel yang berdekatan dengan pasar malam (Pusat Bandar). Mudah untuk pergi makan seafood.

Hari ke 3 – Ke Pulau dan Bersiar-siar di bandar KK, beli ole-ole πŸ™‚

8:00AMSarapan Pagi la dulu…lapar kan.
8:30AMTerus pergi ke Jeti Jesselton untuk ke Pulau Manukan, Pulau Sapi, Pulau Mamutik dan Pulau Gaya (atau lain-lain pulau). Cukup la pergi 2 pulau sahaja ye – masa perjalanan 15 min dengan menaiki bot. setiba di Pulau Manukan, bebas untuk buat apa saje, snorkeling/ swimming
11:40AMSelesai di Pulau Manukan terus pula ke Pulau Sapi dan sambung dengan aktiviti snorkeling/ swimming.
03:30PMBalik ke KK, bersiar-siar beli ole-ole dan
7:00 PMMakan malam dan berehat

Hari ke 4 – Sambung beli belah dan ole-ole / Berlepas pulang ke KL

Β 8:00 AMHandicraft center; Filipino Market, dan lain-lain komplek utama di bandar KK
Β 12:00 PMCheck-out dari hotel dan terus ke airport untuk balik ke KL.
Anggaran Kos Paling Jimat Untuk 4 Hari 3 Malam (2 Orang)

Ni anggaran total kos untuk 2 orang, kalau ramai lagi murah. korang boleh cek artikel yang dikongsikan di sini: Percutian Bajet ke Sabah (4 orang)


Tiket FlightΒ  (Nak murah beli awal) – RM400 / 2 Person
Pengangkutan + minyak (2 Hari Plus)Β – Kereta Axia – RM380
Penginapan – RM400 (160+120+120)
Entry Fee (Details kat bawah) – RM80 / 2 Person
Makan Minum – RM200+-
Pakej Pulau (Details kat bawah) – RM110 / 2 Person
Lain-lain – RM100+-

TOTAL KOS UNTUK 2 ORANG: RM1670
RM835 / pax

Entry Fee Details:
Kinabalu Park – RM3 (boleh digunakan untuk masuk ke Poring Hot Springs sekali)
Park Museum – RM2
Canopy Walk at Poring Hot Springs – RM3
Camera Fee – RM5 (share dengan dua orang, jadi RM2.50 :P)
Fish Spa Kg. Luanti – RM5 (include GST)
Desa Dairy Farm – RM5 (include GST)
Kundasang War Memorial – RM2
Rumah terbalik – RM10.60 (include GST)
Taman Laut – RM3
Pakej Pulau Details: Pulau Manukan & Pulai Sapi
Tambang bot ke Pulau Manukan : RM 23.00
Cukai jeti Jesselton Point : RM 7.00
Sewa alatan snorkeling : RM 10.00
Sewa jaket keselamatan : RM 10.00
Entry pulau: RM3

Selamat bercuti dan kenali Sabah!

Tentatif Ringkas Percutian ke Sabah – 4 Hari 3 Malam
4.8 (96.19%) 21 votes

Summary
Tentatif Percutian ke Sabah - 4 Hari 3 Malam
Article Name
Tentatif Percutian ke Sabah - 4 Hari 3 Malam
Description
Bila bercakap pasal Kota Kinabalu, Sabah, perkara pertama terlintas di fikiran kita adalah sudah tentu Gunung Kinabalu. Nak tentatif percutian ke sabah?
Author
Publisher Name
Blog Pakej.MY
Publisher Logo

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

220 Komen di “Tentatif Ringkas Percutian ke Sabah – 4 Hari 3 Malam”

    1. Kundasang stay dekat Mile36 Lodge – Lokasi yang strategi jika follow my tentatif.
      KK – Oceania Hotel, Jauh sikit dengan pusat bandar dalam 2KM. Tapi boleh naik bas.

      BOOK Mile 36 Lodge Klik di sini
      BOOK Oceania Hotel Klik di sini

  1. Salam sejahtera. Saya Neela, dari Klang. saya bersama keluarga (6 dewasa & 1 kanak-kanak) bercadang bercuti di Kota Kinabalu pada bulan Disember ini. Kami sebenarnya tiba di kota kinabalu dan berlepas dari Labuan.

    tiket penerbangan kami boleh sendiri. kami cuma ingin tahu caj Tour, hotel, dan makanan sahaja.

    harap dapat memberi maklumat tersebut.

  2. saya nak pergi tour macam tentatif yg di beri. cadangan nya pada 1 mei 2017 hingga 4 mei 2017. buat masa ini anggaran 6 orang. boleh email saya tak…

    1. Salam sejahtera. Saya asda, dari perlis. saya bersama keluarga (5 dewasa)bercadang bercuti di Kota Kinabalu pada bulan Disember ini.
      tiket penerbangan kami beli sendiri . kami cuma ingin tahu caj Tour, hotel sahaja
      harap dapat memberi maklumat tersebut.

  3. Assalamualaikum,
    Saya berminat utk dptkn sebut harga bagi pakej sabah (4d3n)
    – 5 org dewasa (family)
    – 3.11.2016-6.11.2016
    – all in /full bourd (tak termasuk tiket flight)
    – kundasang + island tour

  4. Sy bcadang nk bcuti akhir November (cuti skolah)
    5 dewasa 1 kanak2.Sy nk tahu charge semua tmasuk flight dr KL.
    Bercadang nk pergi 4D3N./3D2N.
    Tq.

  5. saya bercadang nak ke sabah bulan january 2017….

    tarikh : 12 – 15 Jan 2017
    4 org (tiket flight sendiri)
    boleh dapatkan sebut harga full pakej untuk kundasang + KK + Island hoping

    Terima kasih.

  6. saya bercadang nak ke sabah bulan dec 2016….

    tarikh : 10 – 13 Dec 2016
    6-7 org
    boleh dapatkan sebut harga full pakej untuk kundasang + KK + Island hoping

    Terima kasih.

  7. Saya berminat dengan pakej 4H3N ni
    tapi saya nak tahu kos untuk tiket flight yang balik sahaja.
    yang lain2 seperti transport dan hotel persediaan macam biasa
    saya dari johor tapi nnti nak naik flight kena turun kl or stay on jb ?
    saya ingin ke kota kinabalu pada tahun hadapan(2017) masa cuti sem
    bagaimana ya?

  8. saya bercadang nak g kk seperti yg dinyatakan di atas..if can arrange kn skli transportation spnjang kami di sana..
    date: 2/5/2017 – 5/5/2017
    8 dewasa 4 kanak2
    flight selfbooking

  9. Salam Tuan,

    Kami sekeluarga bercadang utk bercuti ke Sabah pada 28 or 29hb Oct ni. Mohon bagi tahu quatation untuk 5 dewasa + 1 kanak2. Semua termasuk flight ticket.

    thanks

  10. SAya berminat dengan tentatif yang diberikan dan bercadang untuk ke kk 26/10 – 29/10. 3 orang dan tiket penerbangan sendiri . Tapi hanya nak tahu caj bagi tour , hotel dan makanan. Boleh cik emailkan harga ?

  11. saya nak pergi tour macam tentatif yg di beri. cadangan nya pada bulan December 2016(tarikh belum masih dlm perbincangan) , buat masa ini anggaran 14 orang. boleh email saya tak…

  12. Salam…

    Kami merancang utk bercuti ke sabah pada 08 – 11 feb 2016
    Seramai 12 org 9 dewasa 3 kanak kanak.
    ingin tahu kos penginapan dan sewa kereta.
    tq

  13. Sy bcadang nk bcuti pada 27 – 30 disember 2016 utk 2 orang.
    Sy nk tahu charge semua tmasuk flight dr KL.
    Bercadang nk pergi 4D3N.
    Tq.

    1. Salam Ain,
      untuk island tour xde. kalau nak island tour sahaja, cik boleh walk-in jer kat kk nanti
      kalau pakej 4 hari 3 malam kami ada.

      Terima kasih

  14. Salam Admin ,

    Saya bercadang utk bercuti ke sabah pada bln nov 2016 (17hb nov -20hb nov ) untuk 6 orang. Saya nak detail tentang pakej yg disediakan seperti yg disebut diatas pakej 4h3m (RM 590). Terima kasih .

  15. Hai. .. Kami bcadang nak ke kk pada 17. 3. 2017-20. 3. 2017. Boleh tau berapa harga utk kami sekeluarga (2 dewasa 4 ank)πŸ‡°πŸ‡·

  16. hi admin,

    sy akan ke KK pada 2/12/2016-05/12/2016. jika sy ingin pergi tour seperti yg diatas, tetapi penginapan dan tiket penerbangan sudah dibeli. boleh bagikan quote? utk 2 org dewasa.

  17. hi….
    saya bercadang nak g kk seperti yg dinyatakan di atas..if can arrange kn skli transportation spnjang kami di sana..
    date: 16/12/2016 – 18/12/2016
    5 dewasa 5 kanak2
    flight selfbooking

  18. Assalam..macam menarik pakej ni.. boleh tahu if ada insert cket elemen honeymoon dan senarai restoran makanan halal. Transport pula kira macam mana if nak dengan driver sekali..heheh

  19. Salam Tuan,

    Saya dan kawan saya bercadang utk bercuti ke Sabah pada 3d 2n March 2017 ni. Mohon bagi tahu quatation untuk 2 dewasa. Semua termasuk flight ticket.

    Terima Kasih

  20. Assalammualaikum..
    Saya NajiP dri KL..pakej utk 2 dewasa(4h3m)
    Pergi pada tarikh 11/4 hingga 15/4…tak termasuk flight..
    Terima Kasih..

  21. Assalamualaikum wth,

    # Sy bercadang ingin bercuti di Sabah pd 13/1/17-15/1/17(3 hari, 2 mlm),
    # Bermlm di kk ( kalu boleh berdekatan dgn waterfront utk mkn seafood) , boleh buat kn itinerary,
    # flight sendiri…
    # skali.dgn kenderaan n driver n tourguide …
    # utk 10 org…

    Tq

  22. Boleh uruskan lawatan untuk 3 hari
    2 malam
    18/3/2017 -20/3/3017
    Anggaran 25 orang..
    1 malam di kundasang..
    Berapa anggaran kos utk 1 orang?

  23. Saya bercadang utk bercuti di sana dlm tempoh yg terdekat ni…( musim cuti sek) tp x nk pakage ke pulau2….bg 3 dewasa dan 2 kanak2…tiket flight kami akan uruskan sendiri… saya cuma nk tahu charge tour, makan dan penginapan disana bagi 4 hari 3 mlm

    1. @Gloria, termasuk:
      – Penginapan di Kundasang dan Kota Kinabalu
      – Makan Minum untuk 4 hari 3 Malam
      – Island Hoping & Snorkeling
      – Cenderamata dari kami
      – Kereta & Petrol
      – Tiket-tiket masuk
      – Tour Guide

  24. pakej pada 18.3.2017-21.3.2017
    4hari 3mlm
    6dewasa
    1 kanak (3thn 6bln)
    1 bayi (9bulan)
    van+pemandu
    full pakej termasuk tiket flight
    klia2-kk-klia

  25. Saya bercadang nk ke sabah cuti sekolah november 2017,boleh bagi detail pakej utk
    1)2 dewasa,2 kanak-kanak(12thn dan 16thn).
    2)Pakej utk 6 dewasa,3 kanak-kanak(12thn,16thn,3thn)

  26. 4hari 3malam for 2 person 2017 on january cina raya pls tell me the price
    i see your table show at FB nice i like it so i wan no how the flight u will booking n also hotels tour meals will arrgament ke so kita kena bayar berapa ada diskaun ke and also we bayar semua jzt kita bawa duit 4 shopping only ke pls terangkan tq lots

  27. saya bercadang ke kk-kundasang-island hopping 4h-3m pada 6-9 januari 2017
    4 dewasa
    tiket flight dan hotel sendiri
    cuma perlu pemandu pelancong dan kereta sahaja

  28. Sy mus dr KL,

    tarikh : 12 – 15 Jan 2017
    4 org (tiket flight sendiri)
    boleh dapatkan sebut harga full pakej untuk kundasang + KK + Island hoping.

    Bajet RM 400.00 seorang (xmsok tiket flight) cukup x?

  29. Assalamualaikum..
    Sy bercadang nk bercuti bersama family ke kk+kundasang dgn pakej 4d3n/5d4n..pd aug 2017
    Dewasa: 10org
    Kanak2: 5 org
    Berapa anggaran kos keseluruhan pakej..tidak termasuk tiket penerbangan…

  30. Saya bercadang bercuti 4D3N pada 27-30 January 2017 utk 7 orang.
    Boleh dapatkan sebut harga full pakej termasuk flight dr KL utk Kundasang + KK + Island hoping.

    Terima kasih.

    1. Saya bercadang bercuti 5D4N pada 18-24 /3/2017 utk 14 orang dewasa 2 baby bawah 2 tahun.
      Boleh dapatkan sebut harga full pakej termasuk flight dr KL utk Kundasang + KK + Tawau+ lahad satu+Island hoping.

      Mohon bantuan utk percutian 4 keluarga.

  31. Assalamualaikum saya berminat dgn tour macam tentatif yg di beri. Pergi pada 26/1/17 hingga 30/1/17. (5h4m). 2 mlm kundasang Dan 2 mlm kk. 2 orang. boleh email saya tak harga pakej paling bajet termasuk mkn. T.Kasih

  32. Salam. Ada tak pakej 4h3m kota kinabalu tidak termasuk flight dan hotel untuk 8 org pada 4 hinnga 7 feb 2017. Tk.

  33. Salam Admin,

    Saya bercadang untuk bercuti ke Sabah pada 29 Mac 2017 – 1 April 2017 (2 orang dewasa + baby).
    Boleh provide saya details?

    Terima kasih.

  34. Salam Tuan,

    Saya dan kawan saya bercadang utk bercuti ke Sabah. dlm 4 org…tpi tarikh msih dlm prncangan. sy nak tahu budget smue trmasok flight ticket…Mohon bagi tahu quatation untuk 4 dewasa.

    Terima Kasih

  35. 1.Umur brp dikira kanak2?
    2. Harga Pakej 5 dewasa 1 kanak2 utk 4H 3M…mcm tentatif di atas….RM?? Tarikh 25 – 29 april 2017

    1. Elyana, boleh tapi kami perlukan details terlebih dahulu. Boleh whatapps kami di 011-11258323

      Terima kasih πŸ™‚

  36. saya ingin bercuti pada bulan mei 3hari 2 malam. dua dewasa dan sorang kanak – kanak.boleh bagi sebut harga

  37. Assalammualaikum..

    Boleh tolong detailkan untuk
    Pakej 4H3M hanya untuk 2 org?
    (Include candle light dinner)
    Total harga semua..

    Terima Kasih..

  38. Mohon bagi info harga cuti d KK pd cuti sekolah bulan Disember 2017. 4 dewasa 4 kanak 1 bayi. Termasuk flight, pginapan dan makanan.

    1. Salam Salina,
      Terima kasih berminat dengan pakej kami,

      Untuk pengetahuan, segala pertanyaan atau tempahan pakej sabah sila whatsapp dengan klik link ni: http://pakejsabah.wasap.my

      Sila hantar maklumat di bawah ke nombor di atas:
      Tarikh Pergi:
      Tarikh Pulang:
      Jumlah Lelaki:
      Jumlah Perempuan:
      Jumlah Kanak-kanak:
      Jumlah Bayi:
      Nyatakan bilik jika perlu:

      Terima kasih

  39. Sy farah, nk tau detail utk pakej 6hari 5mlm utk 1 warga emas, 2 dewasa, 3 kanak2 dn 1 baby..
    Ini skali dgn driver tour ke

    1. Salam Farah,
      Terima kasih berminat dengan pakej kami,

      Untuk pengetahuan, segala pertanyaan atau tempahan pakej sabah sila whatsapp dengan klik link ni: http://pakejsabah.wasap.my

      Sila hantar maklumat di bawah ke nombor di atas:
      Tarikh Pergi:
      Tarikh Pulang:
      Jumlah Lelaki:
      Jumlah Perempuan:
      Jumlah Kanak-kanak:
      Jumlah Bayi:
      Nyatakan bilik jika perlu:

      Terima kasih

    1. Salam Azlan,
      Terima kasih berminat dengan pakej kami,

      Untuk pengetahuan, segala pertanyaan atau tempahan pakej sabah sila whatsapp dengan klik link ni: http://pakejsabah.wasap.my

      Sila hantar maklumat di bawah ke nombor di atas:
      Tarikh Pergi:
      Tarikh Pulang:
      Jumlah Lelaki:
      Jumlah Perempuan:
      Jumlah Kanak-kanak:
      Jumlah Bayi:
      Nyatakan bilik jika perlu:

      Terima kasih

  40. Berapa harga pakej 4h 3 m utk 2 org. hotel, penginapan, lawatan. Tarikh 30 apr-3 mei 2017. Tiket flight beli sendiri

    1. Salam Aizat,
      Terima kasih berminat dengan pakej kami,

      Untuk pengetahuan, segala pertanyaan atau tempahan pakej sabah sila whatsapp dengan klik link ni: http://pakejsabah.wasap.my

      Sila hantar maklumat di bawah ke nombor di atas:
      Tarikh Pergi:
      Tarikh Pulang:
      Jumlah Lelaki:
      Jumlah Perempuan:
      Jumlah Kanak-kanak:
      Jumlah Bayi:
      Nyatakan bilik jika perlu:

      Terima kasih

    1. Salam Husna,
      Terima kasih berminat dengan pakej kami,

      Untuk pengetahuan, segala pertanyaan atau tempahan pakej sabah sila whatsapp dengan klik link ni: http://pakejsabah.wasap.my

      Sila hantar maklumat di bawah ke nombor di atas:
      Tarikh Pergi:
      Tarikh Pulang:
      Jumlah Lelaki:
      Jumlah Perempuan:
      Jumlah Kanak-kanak:
      Jumlah Bayi:
      Nyatakan bilik jika perlu:

      Terima kasih

  41. Boleh email pd saya itenery ke —-Sabah 4h3m..termasuk kundasang(1 malam)
    -30 dewasa
    -ground sahaja
    -harga cover
    β˜†Penginapan
    β˜†Tour
    β˜†Island Hopping
    β˜†Makan

    1. Salam Asiah,
      Terima kasih berminat dengan pakej kami,

      Untuk pengetahuan, segala pertanyaan atau tempahan pakej sabah sila whatsapp dengan klik link ni: http://pakejsabah.wasap.my
      kami perlu maklumat yang diperlukan dahulu sebelum bagi details quotation
      Sila hantar maklumat di bawah ke nombor di atas:
      Tarikh Pergi:
      Tarikh Pulang:
      Jumlah Lelaki:
      Jumlah Perempuan:
      Jumlah Kanak-kanak:
      Jumlah Bayi:
      Nyatakan bilik jika perlu:

      Terima kasih

  42. salam .
    Boleh saya tahu pakej harga ke sabah dan detail perjalanan
    Saya bercadang utk ke sabah pada 7/8/2017 – 10/8/2017
    Untuk 3 dewasa (family )
    TQ

    1. Salam Illi,
      Terima kasih berminat dengan pakej kami,

      Untuk pengetahuan, segala pertanyaan atau tempahan pakej sabah sila whatsapp dengan klik link ni: http://pakejsabah.wasap.my
      kami perlu maklumat yang diperlukan dahulu sebelum bagi details quotation
      Sila hantar maklumat di bawah ke nombor di atas:
      Tarikh Pergi:
      Tarikh Pulang:
      Jumlah Lelaki:
      Jumlah Perempuan:
      Jumlah Kanak-kanak:
      Jumlah Bayi:
      Nyatakan bilik jika perlu:

      Terima kasih

  43. Percutian bersama kawan2 dan ank2.. semua 16.dewasa dan 2 org knk2.. 9 dan 15thn.. bercuti pd 4hb hingga 7hb apr 2018

    1. Salam Hanem,
      Terima kasih berminat dengan pakej kami,

      Untuk pengetahuan, segala pertanyaan atau tempahan pakej sabah sila whatsapp dengan klik link ni: http://pakejsabah.wasap.my
      kami perlu maklumat yang diperlukan dahulu sebelum bagi details quotation
      Sila hantar maklumat di bawah ke nombor di atas:
      Tarikh Pergi:
      Tarikh Pulang:
      Jumlah Lelaki:
      Jumlah Perempuan:
      Jumlah Kanak-kanak:
      Jumlah Bayi:
      Nyatakan bilik jika perlu:

      Terima kasih

    1. wslm, biasa-biasa je. normal jalan bukit. Kalau axia berdua / bertiga xde masalah. Kalau ramai baik ambil cc yang besar sikit untuk keselesaan semasa pemanduan.

  44. hi saya nk bercuti di kk+ kundasang 4 hari 3 malam pada 13jan2019 ( 5 dewasa+1 kanak2) . tiket flight sendiri. boleh bagi quatation package ?