Senarai Pakej Langkawi 2017 / 2018

Senarai Pakej Langkawi 2017 sudah pun keluar. Apa lagi, korang boleh la plan cuti untuk tahun ini dengan percutian ke Langkawi ini. Banyak pakej langkawi 2017 kami tawarkan, sama ada pakej dalam kumpulan, keluarga, pakej biasa juga ada.

Sebelum tu kami senaraikan terlebih dahulu tempat wajib pergi di Langkawi:

Talian Bantuan di Langkawi
Sumber: http://www.langkawi-info.com
  1. Dataran Lang
  2. Langkawi Cable Car
  3. Pantai Cenang
  4. Nak tau lagi, Klik Di Sini

Ok, dah tau tempat menarik, sekarang boleh pilih pakej yang bersesuaian dengan kehendak anda. Pakej Pesona Langkawi 3 hari 2 malam adalah terbaik untuk mengenali lebih dekat Pulau Langkawi yang penuh dengan mitos dan juga lagenda.

Isi Kandungan: Senarai Pakej – Pakej Langkawi 2017
  1. Senarai Pakej Langkawi 2017: 3 Hari 2 Malam – Lihat
  2. Pakej Island Hoping / Mangrove Sahaja – Lihat
  3. Pakej Kereta Sewa Langkawi – Lihat
  4. Pakej Hotel Sahaja – Lihat

[ Updated: 16 Julai 2017 ]

Sebelum tu, tolong kami bagi 5 stars untuk pakej kami ini. Terima kasih πŸ™‚

Senarai Pakej Langkawi 2017 / 2018
4.4 (88.89%) 72 votes
1. Senarai Pakej Langkawi 2017: 3 Hari 2 Malam

Sila baca betul-betul senarai pakej di bawah bagi memudahkan proses tempahan kelak. Awak senang kami senang πŸ™‚

Untuk pakej ramai / keluarga (10 orang) boleh ambil Pakej 11. Maklumat pakej boleh lihat di bawah.

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324.Untuk whatapps, anda boleh klik link di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat. πŸ™‚

Pakej Langkawi ini STAY @ PEKAN KUAH

De Baron Resort
PAKEJ 1: RM 275

  • 🚻 RM 550 Untuk 2 Orang. Seorang RM 275 shj
  • πŸ›Œ De Baron Resort @ Kuah (1 Standard Room)
  • πŸš• Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🍞 2pax Buffet breakfast
  • 🚠 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 2pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 2: RM 228.33

  • 🚻 RM 685 Untuk 3 Orang. Seorang RM 228.33 shj
  • πŸ›Œ De Baron Resort @ Kuah (1 Triple Room)
  • πŸš• Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🍞 3pax Buffet breakfast
  • 🚠 3pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 3pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 3pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 3: RM 247.50

  • 🚻 RM 990 Untuk 4 Orang. Seorang RM 247.50 shj
  • πŸ›Œ De Baron Resort @ Kuah (1 Family Room)
  • πŸš• Penggunaan kereta Vios/City/Almera 48 jam (self drive)
  • 🍞 4pax Buffet breakfast
  • 🚠 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 4pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
Pakej Langkawi ini STAY @ PANTAI CENANG
LANDCONS Hotel
PAKEJ 4: RM 260

  • 🚻 RM 520 Untuk 2 Orang. Seorang RM 260 shj
  • πŸ›Œ LANDCONS Hotel @ Cenang (1 Standard Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🚠 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 2pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 5: RM 215

  • 🚻 RM 645 Untuk 3 Orang. Seorang RM 215 shj
  • πŸ›Œ LANDCONS Hotel @ Cenang (1 Triple Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🚠 3pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 3pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 3pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 6: RM 197.50

  • 🚻 RM 790 Untuk 4 Orang. Seorang RM 197.50 shj
  • πŸ›Œ LANDCONS Hotel @ Cenang (1 Triple Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kereta Vios/City/Almera 48 jam (self drive)
  • 🚠 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 4pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
Melati Tanjung
PAKEJ 7: RM 310

  • 🚻 RM 620 Untuk 2 Orang. Seorang RM 310 shj
  • πŸ›Œ Melati Tanjung @ Cenang (1 Seaview Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🚠 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 2pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 8: RM 225

  • 🚻 RM 900 Untuk 4 Orang. Seorang RM 225 shj
  • πŸ›Œ Melati Tanjung @ Cenang (1 Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kereta City/Vios/Almera 48 jam (self drive)
  • 🚠 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 4pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
MALIBEST RESORT
PAKEJ 9: RM 340

  • 🚻 RM 680 Untuk 2 Orang. Seorang RM 340 shj
  • πŸ›Œ MALIBEST RESORT @ Cenang (1 Seaview Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kereta PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🚠 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 2pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday

Hotel ini sesuai untuk honeymoon πŸ™‚

PAKEJ 10: RM 225

  • 🚻 RM 900 Untuk 4 Orang. Seorang RM 225 shj
  • πŸ›Œ MALIBEST RESORT @ Cenang (1 Family Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kereta City/Vios/Almera 48 jam (self drive)
  • 🚠 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 4pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
Pakej Homestay Langkawi, 10 Orang
PAKEJ 11: RM 135

  • 1 unit homestay (3bilik) – Muat 10 orang
  • RM 1350 Untuk 10 Orang. Seorang RM 135 shj
  • 🏝 Lokasi : BOHOR TEMPOYAK PANTAI CENANG
  • – 5 minit ke pantai cenang
    – 30 minit ke Pekan Kuah
    – 15 minit ke airport
    – 30 minit ke Cable car
  • Check in hotel selepas 2:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • 🚐 1 unit Nissan Urvan (48jam)
  • 🚠 10 pax Cable Car Ticket (SkyCab, SkyRex, SkyDome)
  • 🎨 10 pax 3D Art Museum Langkawi
  • 1 unit chartered boat ke KILIM GEOFOREST PARK (Sea Andaman, Eagle Feeding, Fish Farm, Bat Caves, Mangrove sightseeing), boleh muat 10 orang.

Kemudahan Homestay:
πŸ›Œ 3 unit bilik (semua aircond)
πŸ›€πŸ» 3 unit bilik air/toilet
πŸ— Dapur untuk memasak
🎽 Seterika and iron board
πŸ“» Peti ais dan mesin basuh
Astro and wifi
Extra : 1 minit ke swimming pool

  • (optional) Tambahan RM 40 seorang untuk school holiday and public holiday, jadi total RM 1750 untuk 10 orang
Bagaimana nak tempah Pakej Langkawi 2017 ni?

Untuk menempah pakej-pakej ini anda boleh hubungi travel agent kat bawah, mudah dan cepat.

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324
CODE: PakejLangkawi <– Sila beritahu code ni untuk dapatkan diskaun dari kami.

Untuk whatapps, anda boleh klik link di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat. πŸ™‚

Nak Pakej Berasingan?

Boleh. Anda juga boleh tempah pakej berasingan seperti, Pakej Island, Mangrove, Hotel, ataupun Kereta.

1. Pakej Pulau / Mangrove

Pakej Langkawi 2017

Pakej ini boleh ditempah secara berkumpulan untuk satu bot. Tempahan awal amat disarankan bagi mendapatkan harga pakej yang berbaloi-baloi dan boleh menjimatkan bajet anda semasa berada Langkawi. Oleh itu, kami sediakan senarai harga Tempah Awal dan Tempah di sana untuk rujukan anda:

Untuk tempahan boleh hubungi kami di talian di bawah.

Rancang perjalanan anda untuk nikmati pulangan yang menguntungkan.

Aktiviti Jumlah Orang Harga Tempahan Awal Harga Tempah di Sana
ISLAND HOPING SHJ
(Tasik Dayang Bunting, Pulau Beras Basah, big lion island for eagle feeding) 4hours trip
8 orang RM 250 RM 300
10 orang RM 300 RM 350
15 orang RM 400 RM 450
MANGROVE KILIM GEOFOREST PARK SHJ
(bat caves, fish farm, island tour, sea andaman, mangrove sightseeing, eagle feeding)
Rate is per chartered boat
Max 10 orang RM 180

(1 jam)

RM 250

(1 jam)

Max 10 orang RM 250

(2 jam)

RM 350

(2 jam)

Max 10 orang RM 350

(4 jam)

RM 550

(4 jam)

2. Tempah Hotel Sahaja

Hotel Langkawi

De Baron Hotel @ Kuah [ BOOK NOW ]
LANDCONS Hotel @ Cenang [ BOOK NOW ]
Chenang Inn @ Cenang [ BOOK NOW ]
Best Star Resort @ Cenang [ BOOK NOW ]
Bayview Hotel Langkawi @ Kuah [ BOOK NOW ]
Geopark Inn Langkawi @ Kuah [ BOOK NOW ]
β™₯ Malibest Resort @ Cenang β™₯ [ BOOK NOW ]

Kalau korang nak cari hotel untuk honeymoon, korang boleh lihat di artikel ini: Hotel Langkawi Sesuai untuk Honeymoon. Anggaran harga hotel dalam lingkungan RM 180 – RM 350 satu malam. ok la tu, jarang-jarang pergi honeymoon. bukannya selalu! πŸ™‚

3. Tempah Pakej Kereta Sewa SAHAJA?

Boleh, tak ada masalah, tempah pakej kereta sewa sahaja pon boleh. Tempah sekarang sebelum penuh, terutama cuti sekolah, cepat betul penuh.

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324
CODE: CarLangkawi <-- Sila beritahu code ni untuk dapatkan diskaun dari kami.

Senarai Harga

Kereta Sewa Langkawi 2017
Lain-Lain
  1. Kenali Sabah
  2. Pakej Umrah 2017 – Biasa & Umrah Cuti Sekolah

Artikel Lain

Komen

33 Comments on "Senarai Pakej Langkawi 2017 / 2018"

Notify of
Sort by:   newest | oldest | most voted

Hi. Saya nak tanya, kalau pakej untuk 3 orang ada x? 3 hari 4 malam ke.

Pakej Langkawi ini STAY @ PANTAI CENANG untuk Pakej 12.
tetapi saya mahu tambah 1pax lagi jadi untuk 5pax.

salam… kalau saya hanya ingin pax 2in1 ismand hoping n mangrove kilim geoforest park untuk 2orang brape yea???

hi, saya nak tanya pakej pantai cenang 3h2m utk 5 org dewasa ada tak?

Salam, Encik. Utk pakej no 2 atau no 10 boleh ambil utk 2 pax tp ambil 2 bilik tak?

Pakej utk family 6 org ada ?
Mar 14-16

Hi saya nk tanya pakej untuk 12 org di chalet pantai cenang .prefer yang sebelah pantai.
Sekali dengan makan , island hoping/mangrove..

selamat petang

kalau saya nak booking pakej langkawi no. 8 , boleh tukar kereta ?
tarikh : 9.7.2017 – 11.7.2017 ( 3h 2m )
3 org sahaja – dewasa

terima kasih

salam nak tanya..harga utk myvi berapa? dari 22/5 tgh hingga 24/5 tgh?
sekiranya berminat utk pakej island hopping..tetapi saya hanya 4 org 2 dewasa 2 kanak2..berapa?

Hai
Kalau saya ambik pakej 7 tu tapi saya pergi tga org je xpa kan..

Salam,

boleh sediakan pakej homestay untuk 7 orang sahaja
4hari 3malam, saya dah watsapp pada nombor di atas tapi tiada jawpan lagi

terima kasih

As salam. Sy nk 6 pax pènginapan + kereta sewa december 2017..
brapa kena caj ?

Hi, sy nk tnye pakej 6… Utk masuk skycab, skydome, skyrex perlu bayar ke atau dh termasuk dlm rm500 ?

Hai admin..kalau 4mlm 5hr mcm mn ye?sy pergi seramai 7 org pd bulan sept

hai admin..pakej 4mlm 5hr mcm mn?nak pergi seramai 7org pd bln sept

Salam, saya nak tanya, berapa harga pakej island hopping + mangrove utk 10 org dewasa (4 org, 50thn keatas)?
InsyaAllah, kami sampai 7/9/17 dan bertolak balik pagi 10/9/17.

Hi. Nak bertanya tentang package malibest:
1. Harga ni adalah untuk 2 malam, betul? (just to confirm)
2. Untuk family package (4 orang- 2 dewasa 2 kanak-kanak) boleh tak request connecting room untuk kanak-kanak instead of 1 bilik besar?

Terima kasih.

wpDiscuz