Kadar Parking Putrajaya Sentral – Park N Ride

Kalkulator untuk kira Harga / Kadar Parking Putrajaya Sentral – Park & Ride

RM 2 (Siang 6AM – 1AM)
RM 4 (Malam 1AM – 6AM)

Tempat Parking Murah ke KLIA / KLIA2

Like our Facebook: Pakej.MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 Komen di “Kadar Parking Putrajaya Sentral – Park N Ride”

  1. No ticket come out when I press the ticket button so I use my touch n go card.is it any extra charge for touch n go card?

  2. Pada 8hb ogos, saya telah parking di parking berbumbung putrajaya sentral untuk satu malam. Saya menggunakan debit card. Namun bila saya semak debit card transaction, 2 transactions of rm8 telah buat pada card debit saya. Saya nak bertanya kenapa ada 2 transaction untuk masuk ke tempat parking pada masa yg sama?

    1. Sy pun tadi parking sana kene rm8.50 sebab guna kad debit utk ke hospital. Ni 1st time gune kad debit utk parking situ. Selalu gune t&g. X same ye fungsinye?

  3. Maybe rm8 per day.. sbb sy parking 6 jam kena tolak rm 8.50 dr debit kad wlpn masa byr tu dkt skrin tulis caj rm 2.12.. pelik kan

  4. Boleh parking 3 hari tak d putrajaya sentral . First time nak parking sana . Ada security tak utk jaga keselamatan kereta

  5. Saya parking kat luar dekat tepi jalan nk keluar selepas kawasan bus plusliner tu boleh ke? Parking situ kena bayar ke? Dalam petak parking..