Kereta Sewa Shah Alam 2019

Kereta Sewa Shah Alam 2019 – Murah je | Sebut sahaja Shah Alam, mesti ingat UiTM Shah Alam je kan. Banyak lagi sebenarnya yang ada dekat Shah Alam ni. I-City, Bukit Cerakah dan tidak kurang juga mall-mall.

Kalau datang Shah Alam untuk urusan kerja atau jalan-jalan, dan korang memerlukan kereta, korang boleh menyewa dengan syarikat SF Car Rental – Kereta Sewa Shah Alam. Student pun boleh 🙂

Kereta Sewa Shah Alam Murah

Syarikat ini, menawarkan sewaan secara harian dan juga separuh hari. Mudahla, kalau korang nak sewa sekejap je.

Setakat ini review di google tentang syarikat ini, amat baik dan feedback pun bagus-bagus. Ini antara review yang saya tengok di google:

Sewa Kereta Shah Alam

Review lain, korang boleh google “Kereta Sewa Shah Alam – Sf Car Rental Agency” dan klik dekat review google. Boleh baca sendiri. 🙂

Maklumat Syarikat Kereta Sewa Shah Alam

Syarikat ini bermula dari 2010 lagi. Berdasarkan pengalaman yang ada menjadikan syarikat ini mendapat tempat di hati pelanggan.

Berikut adalah maklumat ringkas tentang syarikat tersebut:

Nama Syarikat: Kereta Sewa Shah Alam - Sf Car Rental Agency
Alamat: Jalan Kristal Tiga 7/76c, Seksyen 7, 40000 Shah Alam
Mobile: 017-244 9251
Website: www.sewakeretashahalam.com
Facebook: Sf Car Rental Agency - Kereta Sewa Shah Alam
Twitter: https://twitter.com/sfcarrental
Senarai Kereta Sewa Shah Alam – Murah je
WHATSAPP

 

Kalau guna mobile, swipe kiri kanan untuk lihat harga sewaan

Model KeretaHarga Sewa HarianHarga Sewa Separuh Hari
Perodua KelisaRM 90RM 60
Perodua VivaRM 100RM 70
Perodua AxiaRM 110RM 80
Perodua MyviRM 130RM 90
Saga FLRM 130RM 90
Perodua AlzaRM 180Tiada
WHATSAPP
Dokumen Yang Diperlukan Untuk Sewa Kereta

Pelajar IPTA / IPTS

1. Salinan Kad Pengenalan
2. Salinan Lesen
3. Salinan Kad Pelajar
4. Salinan Kad Pengenalan Saksi (saudara atau kawan)

Bekerja

1. Salinan Kad Pengenalan
2. Salinan Lesen
3. Salinan ID Kerja atau Slip Gaji (terbaru)
4. Salinan Bil Elektrik atau Astro Kediaman (terbaru)
5. Salinan Kad Pengenalan Saksi(saudara atau kawan)

WHATSAPP
Terma Penghantaran Kereta Sewa Shah Alam

1. Percuma bagi kawasan Shah Alam Seksyen 1 – Seksyen 20 sahaja
2. Percuma bagi pelanggan yang turun di KTM Padang Jawa
3. Percuma bagi pelanggan yang turun di Stesen Bas Shah Alam Seksyen 17
4. Caj penghantaran akan dikenakan selain dari Seksyen 1 – Seksyen 20 mengikut jarak dari pejabat pengurusan mereka.

Lain-lain

Kereta Sewa Penang

Kereta Sewa Shah Alam 2019
5 (99.87%) 154 vote[s]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Komen di “Kereta Sewa Shah Alam 2019”

  1. Masa booking dah pesan awal-awal jangan lewat deliver kereta di hotel penginapan kami hotel de art i-city shah alam sebab nak kejar meeting dengan klien lepas check in. Diorang dah standby di hotel sebelum sempat saya check in lagi. Memang terbaik.

  2. Kami request kereta hantar ke rumah di seksyen 13 Shah Alam tapi ada caj penghantaran sikit RM20 hantar dan ambil balik kereta kat rumah kami. Kereta sampai awal sikit dari masa yang kami request, kebersihan kereta ok sebab baru basuh kot, keadaan kereta pun ok tapi dapat kereta lama sikit maybe sebab kami request perodua viva. Tapi sebab nak buat ulang alik kerja dan ambil anak sekolah sementara kereta kami dalam workshop tu yang ambil viva nak jimat minyak. Overall servis ok la dan akan dapatkan lagi servis Sf Car Rental Agency ni jika diperlukan pada masa akan datang.