Yoodo Referral Code 2022

Yoodo Promo Code @ yoodo referral code 2022 | Tengah cari promo code Yoodo ke tu? 😛 Tak perlu susah-susah, nah di bawah ni min bagi Promo Kod Yoodo. Korang Dapat RM20 dapat free 7GB. Tak wow macam dulu dah. Kalau dulu dapat RM20.

Yoodo Promo Code : hdzay9274

Masukkan promo code ini semasa nak buat pengaktifan simkad Yoodo.

Jika korang masih was-was dengan Telco Yoodo, korang boleh baca review di artikel ini: Yoodo Review, moga dapat ilham la sikit.

Sepanjang penggunaan yodoo, min sangat berpuas hati. Sudah bertahun-tahun pakai, masih lagi berpuas hati sampai sekarang.

Yoodo RM20 20GB

Sumber: Web Yoodo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 Komen di “Yoodo Referral Code 2022”

  1. I need to maintain my existing numbers and would like the package of RM8.00
    How shall I go about it and can please advise,
    Thanks

    Best Regards
    Eva Lee

  2. Hai,
    Yoodo menukar ganjaran. Perujuk mendapat RM20 tetapi pengadil mendapat 7GB jika mereka menggunakan kod rujukan perujuk. Jadi, tidak ada lagi ganjaran sebanyak RM20 untuk pengadil. 7GB masih merupakan hadiah yang baik 🙂