PAKEJ LANGKAWI 2019

Senarai Pakej Langkawi 2019 sudah pun keluar. Apa lagi, korang boleh la plan cuti untuk tahun 2019 dengan percutian ke Langkawi ini.

Banyak pakej langkawi 2019 kami tawarkan, sama ada pakej dalam kumpulan, keluarga, pakej biasa juga ada.

Sebelum tu kami senaraikan terlebih dahulu tempat wajib pergi di Langkawi:

Talian Bantuan di Langkawi
Sumber: http://www.langkawi-info.com
  1. Dataran Lang
  2. Langkawi Cable Car
  3. Pantai Cenang
  4. Nak tau lagi, Klik Di Sini

Ok, dah tau tempat menarik, sekarang boleh pilih pakej yang bersesuaian dengan kehendak anda.

Pakej Langkawi 3 hari 2 malam adalah terbaik untuk mengenali lebih dekat Pulau Langkawi yang penuh dengan mitos dan juga lagenda.

Isi Kandungan: Senarai Pakej – Pakej Langkawi 2019
  1. Senarai Pakej Langkawi 2019: 3 Hari 2 Malam – Lihat
  2. Pakej Island Hoping / Mangrove Sahaja – Lihat
  3. Pakej Kereta Sewa Langkawi – Lihat
  4. Pakej Hotel Sahaja – Lihat

[ Kemaskini Pada: 16 Sep 2019 ]

Sebelum tu, tolong kami bagi 5 stars untuk pakej kami ini. Terima kasih 🙂

[kkstarratings]

1. Senarai Pakej Langkawi 2019: 3 Hari 2 Malam

Sila baca betul-betul senarai pakej di bawah bagi memudahkan proses tempahan kelak. Awak senang kami senang 🙂

Untuk pakej ramai / keluarga (10 orang) boleh ambil Pakej 11. Maklumat pakej boleh lihat di bawah.

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324.Untuk whatapps, anda boleh klik link di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat. 🙂

Whatsapp

Pakej Langkawi ini STAY @ PEKAN KUAH

De Baron Resort
PAKEJ 1: RM 300

  • RM 600 Untuk 2 Orang. Seorang RM 300 shj
  • De Baron Resort @ Kuah (1 Standard Room)
  • Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 2pax Buffet breakfast
  • 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 2pax 3D ART MUSEUM
  • 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 2: RM 245

  • RM 735 Untuk 3 Orang. Seorang RM 245 shj
  • De Baron Resort @ Kuah (1 Triple Room)
  • Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 3pax Buffet breakfast
  • 3pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 3pax 3D ART MUSEUM
  • 3pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 3: RM 262.50

  • RM 1050 Untuk 4 Orang. Seorang RM 262.50 shj
  • De Baron Resort @ Kuah (1 Family Room)
  • Penggunaan kereta Vios/City/Almera 48 jam (self drive)
  • 4pax Buffet breakfast
  • 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 4pax 3D ART MUSEUM
  • 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
Pakej Langkawi ini STAY @ PANTAI CENANG
LANDCONS HOTEL
PAKEJ 4: RM 275
Untuk Pakej 4, boleh pilih nak LANDCONS HOTEL @ SANDY GARDEN RESORT

  • RM 550 Untuk 2 Orang. Seorang RM 275 shj
  • LANDCONS Hotel @ Cenang (1 Standard Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 2pax 3D ART MUSEUM
  • 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 5: RM 225

  • RM 675 Untuk 3 Orang. Seorang RM 225 shj
  • LANDCONS Hotel @ Cenang (1 Triple Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 3pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 3pax 3D ART MUSEUM
  • 3pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 6: RM 212.50

  • RM 850 Untuk 4 Orang. Seorang RM 212.50 shj
  • LANDCONS Hotel @ Cenang (1 Triple Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • Penggunaan kereta Vios/City/Almera 48 jam (self drive)
  • 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 4pax 3D ART MUSEUM
  • 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
MELATI TANJUNG
PAKEJ 7: RM 350

  • RM 700 Untuk 2 Orang. Seorang RM 350 shj
  • Melati Tanjung @ Cenang (1 Seaview Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 2pax 3D ART MUSEUM
  • 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 8: RM 262.50

  • RM 1050 Untuk 4 Orang. Seorang RM 262.50 shj
  • Melati Tanjung @ Cenang (1 Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • Penggunaan kereta City/Vios/Almera 48 jam (self drive)
  • 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 4pax 3D ART MUSEUM
  • 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
MALIBEST RESORT
PAKEJ 9: RM 350

  • RM 700 Untuk 2 Orang. Seorang RM 350 shj
  • MALIBEST RESORT @ Cenang (1 Seaview Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • Penggunaan kereta PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 2pax 3D ART MUSEUM
  • 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday

Hotel ini sesuai untuk honeymoon 🙂

PAKEJ 10: RM 250

  • RM 1000 Untuk 4 Orang. Seorang RM 250 shj
  • MALIBEST RESORT @ Cenang (1 Family Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • Penggunaan kereta City/Vios/Almera 48 jam (self drive)
  • 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 4pax 3D ART MUSEUM
  • 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
Pakej Homestay Langkawi, 10 Orang
PAKEJ 11: RM 140

  • 1 unit homestay (3bilik) – Muat 10 orang
  • RM 1400 Untuk 10 Orang. Seorang RM 140 shj
  • Lokasi : BOHOR TEMPOYAK PANTAI CENANG
  • – 5 minit ke pantai cenang
    – 30 minit ke Pekan Kuah
    – 15 minit ke airport
    – 30 minit ke Cable car
  • Check in hotel selepas 2:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • 1 unit Nissan Urvan (48jam)
  • 10 pax Cable Car Ticket (SkyCab, SkyRex, SkyDome)
  • 10 pax 3D Art Museum Langkawi
  • 1 unit chartered boat ke KILIM GEOFOREST PARK (Sea Andaman, Eagle Feeding, Fish Farm, Bat Caves, Mangrove sightseeing), boleh muat 10 orang.

Kemudahan Homestay:

  • 3 unit bilik (Aircond & Kipas)
  • 2 bilik air/toilet
  • Dapur untuk memasak
  • Seterika and iron board
  • Peti ais dan mesin basuh
  • Water Heater
  • Astro
  • (optional) Tambahan RM 40 seorang untuk school holiday and public holiday, jadi total RM 1750 untuk 10 orang
  • Tambahan RM50 jika nak sarapan pagi (untuk 10pax)
Bagaimana nak tempah Pakej Langkawi 2019 ni?

Untuk menempah pakej-pakej ini anda boleh hubungi travel agent kat bawah, mudah dan cepat.

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324
CODE: PakejLangkawi <– Sila beritahu code ni untuk dapatkan diskaun dari kami.Untuk whatapps, anda boleh klik link di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat. 🙂

Whatsapp

Nak Pakej Berasingan?

Boleh. Anda juga boleh tempah pakej berasingan seperti, Pakej Island, Mangrove, Hotel, ataupun Kereta.

1. Pakej Pulau / Mangrove

Pakej Langkawi 2017

Pakej ini boleh ditempah secara berkumpulan untuk satu bot. Tempahan awal amat disarankan bagi mendapatkan harga pakej yang berbaloi-baloi dan boleh menjimatkan bajet anda semasa berada Langkawi. Oleh itu, kami sediakan senarai harga Tempah Awal dan Tempah di sana untuk rujukan anda:

Untuk tempahan boleh hubungi kami di talian di bawah.

Rancang perjalanan anda untuk nikmati pulangan yang menguntungkan.

AktivitiJumlah OrangHarga Tempahan AwalHarga Tempah di Sana
ISLAND HOPING SHJ
(Tasik Dayang Bunting, Pulau Beras Basah, big lion island for eagle feeding) 4hours trip
8 orangRM 250RM 300
10 orangRM 300RM 350
15 orangRM 400RM 450
MANGROVE KILIM GEOFOREST PARK SHJ
(bat caves, fish farm, island tour, sea andaman, mangrove sightseeing, eagle feeding)
Rate is per chartered boat
Max 10 orangRM 180

(1 jam)

RM 250

(1 jam)

Max 10 orangRM 250

(2 jam)

RM 350

(2 jam)

Max 10 orangRM 350

(4 jam)

RM 550

(4 jam)

2. Tempah Hotel Sahaja

Hotel Langkawi

De Baron Hotel @ Kuah[ BOOK NOW ]
LANDCONS Hotel @ Cenang[ BOOK NOW ]
Chenang Inn @ Cenang[ BOOK NOW ]
Best Star Resort @ Cenang[ BOOK NOW ]
Bayview Hotel Langkawi @ Kuah[ BOOK NOW ]
Geopark Inn Langkawi @ Kuah[ BOOK NOW ]
Malibest Resort @ Cenang [ BOOK NOW ]

Kalau korang nak cari hotel untuk honeymoon, korang boleh lihat di artikel ini: Hotel Langkawi Sesuai untuk Honeymoon. Anggaran harga hotel dalam lingkungan RM 180 – RM 350 satu malam. ok la tu, jarang-jarang pergi honeymoon. bukannya selalu! 🙂

3. Tempah Pakej Kereta Sewa SAHAJA?

Boleh, tak ada masalah, tempah pakej kereta sewa sahaja pon boleh. Tempah sekarang sebelum penuh, terutama cuti sekolah, cepat betul penuh.

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324
CODE: CarLangkawi <-- Sila beritahu code ni untuk dapatkan diskaun dari kami.

Senarai Harga

Kereta Sewa Langkawi 2017
Lain-Lain
  1. Kenali Sabah
  2. Cara dapatkan Pakej Langkawi RM99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

199 Komen di “PAKEJ LANGKAWI 2019”

  1. Hello asalam..saya nk tanya ada x pakej untuk seorang? 3 hari 2 malam. Apakh pakej yang sesuai tu denga harga yang berpatuan utk aktiviti yang ditawarkan. Tq