PAKEJ LANGKAWI 2019

Senarai Pakej Langkawi 2019 sudah pun keluar. Apa lagi, korang boleh la plan cuti untuk tahun 2019 dengan percutian ke Langkawi ini.

Banyak pakej langkawi 2019 kami tawarkan, sama ada pakej dalam kumpulan, keluarga, pakej biasa juga ada.

Sebelum tu kami senaraikan terlebih dahulu tempat wajib pergi di Langkawi:

Talian Bantuan di Langkawi
Sumber: http://www.langkawi-info.com
  1. Dataran Lang
  2. Langkawi Cable Car
  3. Pantai Cenang
  4. Nak tau lagi, Klik Di Sini

Ok, dah tau tempat menarik, sekarang boleh pilih pakej yang bersesuaian dengan kehendak anda.

Pakej Langkawi 3 hari 2 malam adalah terbaik untuk mengenali lebih dekat Pulau Langkawi yang penuh dengan mitos dan juga lagenda.

Isi Kandungan: Senarai Pakej – Pakej Langkawi 2019
  1. Senarai Pakej Langkawi 2019: 3 Hari 2 Malam – Lihat
  2. Pakej Island Hoping / Mangrove Sahaja – Lihat
  3. Pakej Kereta Sewa Langkawi – Lihat
  4. Pakej Hotel Sahaja – Lihat

[ Updated: 23 Feb 2019 ]

Sebelum tu, tolong kami bagi 5 stars untuk pakej kami ini. Terima kasih πŸ™‚

PAKEJ LANGKAWI 2019
4.5 (90.39%) 514 vote[s]
1. Senarai Pakej Langkawi 2019: 3 Hari 2 Malam

Sila baca betul-betul senarai pakej di bawah bagi memudahkan proses tempahan kelak. Awak senang kami senang πŸ™‚

Untuk pakej ramai / keluarga (10 orang) boleh ambil Pakej 11. Maklumat pakej boleh lihat di bawah.

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324.Untuk whatapps, anda boleh klik link di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat. πŸ™‚

Whatsapp

Pakej Langkawi ini STAY @ PEKAN KUAH

De Baron Resort
PAKEJ 1: RM 275

  • 🚻 RM 550 Untuk 2 Orang. Seorang RM 275 shj
  • πŸ›Œ De Baron Resort @ Kuah (1 Standard Room)
  • πŸš• Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🍞 2pax Buffet breakfast
  • 🚠 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 2pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 2: RM 228.33

  • 🚻 RM 685 Untuk 3 Orang. Seorang RM 228.33 shj
  • πŸ›Œ De Baron Resort @ Kuah (1 Triple Room)
  • πŸš• Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🍞 3pax Buffet breakfast
  • 🚠 3pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 3pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 3pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 3: RM 247.50

  • 🚻 RM 990 Untuk 4 Orang. Seorang RM 247.50 shj
  • πŸ›Œ De Baron Resort @ Kuah (1 Family Room)
  • πŸš• Penggunaan kereta Vios/City/Almera 48 jam (self drive)
  • 🍞 4pax Buffet breakfast
  • 🚠 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 4pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
Pakej Langkawi ini STAY @ PANTAI CENANG
LANDCONS HOTEL
PAKEJ 4: RM 260
Untuk Pakej 4, boleh pilih nak LANDCONS HOTEL @ SANDY GARDEN RESORT

  • 🚻 RM 520 Untuk 2 Orang. Seorang RM 260 shj
  • πŸ›Œ LANDCONS Hotel @ Cenang (1 Standard Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🚠 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 2pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 5: RM 215

  • 🚻 RM 645 Untuk 3 Orang. Seorang RM 215 shj
  • πŸ›Œ LANDCONS Hotel @ Cenang (1 Triple Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🚠 3pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 3pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 3pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 6: RM 197.50

  • 🚻 RM 790 Untuk 4 Orang. Seorang RM 197.50 shj
  • πŸ›Œ LANDCONS Hotel @ Cenang (1 Triple Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kereta Vios/City/Almera 48 jam (self drive)
  • 🚠 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 4pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
MELATI TANJUNG
PAKEJ 7: RM 310

  • 🚻 RM 620 Untuk 2 Orang. Seorang RM 310 shj
  • πŸ›Œ Melati Tanjung @ Cenang (1 Seaview Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kenderaan PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🚠 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 2pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
PAKEJ 8: RM 225

  • 🚻 RM 900 Untuk 4 Orang. Seorang RM 225 shj
  • πŸ›Œ Melati Tanjung @ Cenang (1 Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kereta City/Vios/Almera 48 jam (self drive)
  • 🚠 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 4pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
MALIBEST RESORT
PAKEJ 9: RM 340

  • 🚻 RM 680 Untuk 2 Orang. Seorang RM 340 shj
  • πŸ›Œ MALIBEST RESORT @ Cenang (1 Seaview Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kereta PERODUA VIVA 48 jam (self drive)
  • 🚠 2pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 2pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 2pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday

Hotel ini sesuai untuk honeymoon πŸ™‚

PAKEJ 10: RM 225

  • 🚻 RM 900 Untuk 4 Orang. Seorang RM 225 shj
  • πŸ›Œ MALIBEST RESORT @ Cenang (1 Family Room)
  • Check in hotel selepas 3:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • πŸš• Penggunaan kereta City/Vios/Almera 48 jam (self drive)
  • 🚠 4pax cable car (skycab,skyrex,skydome)
  • 🎨 4pax 3D ART MUSEUM
  • 🚣 4pax island hopping trip (4jam ke dayang bunting, beras basah, singa besar utk eagle watching)
  • (optional) Tambah RM50 untuk school holiday and public holiday
Pakej Homestay Langkawi, 10 Orang
PAKEJ 11: RM 135

  • 1 unit homestay (3bilik) – Muat 10 orang
  • RM 1350 Untuk 10 Orang. Seorang RM 135 shj
  • 🏝 Lokasi : BOHOR TEMPOYAK PANTAI CENANG
  • – 5 minit ke pantai cenang
    – 30 minit ke Pekan Kuah
    – 15 minit ke airport
    – 30 minit ke Cable car
  • Check in hotel selepas 2:00 pm
  • Check out sebelum 12:00 tengahari
  • 🚐 1 unit Nissan Urvan (48jam)
  • 🚠 10 pax Cable Car Ticket (SkyCab, SkyRex, SkyDome)
  • 🎨 10 pax 3D Art Museum Langkawi
  • 1 unit chartered boat ke KILIM GEOFOREST PARK (Sea Andaman, Eagle Feeding, Fish Farm, Bat Caves, Mangrove sightseeing), boleh muat 10 orang.

Kemudahan Homestay:
πŸ›Œ 3 unit bilik (Aircond & Kipas)
πŸ›€πŸ» 2 bilik air/toilet
πŸ— Dapur untuk memasak
🎽 Seterika and iron board
πŸ“» Peti ais dan mesin basuh
Water Heater
Astro

  • (optional) Tambahan RM 40 seorang untuk school holiday and public holiday, jadi total RM 1750 untuk 10 orang
  • Tambahan RM50 jika nak sarapan pagi (untuk 10pax)
Bagaimana nak tempah Pakej Langkawi 2019 ni?

Untuk menempah pakej-pakej ini anda boleh hubungi travel agent kat bawah, mudah dan cepat.

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324
CODE: PakejLangkawi <– Sila beritahu code ni untuk dapatkan diskaun dari kami.Untuk whatapps, anda boleh klik link di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat. πŸ™‚

Whatsapp

Nak Pakej Berasingan?

Boleh. Anda juga boleh tempah pakej berasingan seperti, Pakej Island, Mangrove, Hotel, ataupun Kereta.

1. Pakej Pulau / Mangrove

Pakej Langkawi 2017

Pakej ini boleh ditempah secara berkumpulan untuk satu bot. Tempahan awal amat disarankan bagi mendapatkan harga pakej yang berbaloi-baloi dan boleh menjimatkan bajet anda semasa berada Langkawi. Oleh itu, kami sediakan senarai harga Tempah Awal dan Tempah di sana untuk rujukan anda:

Untuk tempahan boleh hubungi kami di talian di bawah.

Rancang perjalanan anda untuk nikmati pulangan yang menguntungkan.

AktivitiJumlah OrangHarga Tempahan AwalHarga Tempah di Sana
ISLAND HOPING SHJ
(Tasik Dayang Bunting, Pulau Beras Basah, big lion island for eagle feeding) 4hours trip
8 orangRM 250RM 300
10 orangRM 300RM 350
15 orangRM 400RM 450
MANGROVE KILIM GEOFOREST PARK SHJ
(bat caves, fish farm, island tour, sea andaman, mangrove sightseeing, eagle feeding)
Rate is per chartered boat
Max 10 orangRM 180

(1 jam)

RM 250

(1 jam)

Max 10 orangRM 250

(2 jam)

RM 350

(2 jam)

Max 10 orangRM 350

(4 jam)

RM 550

(4 jam)

2. Tempah Hotel Sahaja

Hotel Langkawi

De Baron Hotel @ Kuah[ BOOK NOW ]
LANDCONS Hotel @ Cenang[ BOOK NOW ]
Chenang Inn @ Cenang[ BOOK NOW ]
Best Star Resort @ Cenang[ BOOK NOW ]
Bayview Hotel Langkawi @ Kuah[ BOOK NOW ]
Geopark Inn Langkawi @ Kuah[ BOOK NOW ]
β™₯ Malibest Resort @ Cenang β™₯[ BOOK NOW ]

Untuk yang pergi bersama keluarga / ramai-ramai, boleh booking homestay ini: Homestay Tok Bidin. Murah dan Cantik. [ BOOK NOW ]

Kalau korang nak cari hotel untuk honeymoon, korang boleh lihat di artikel ini: Hotel Langkawi Sesuai untuk Honeymoon. Anggaran harga hotel dalam lingkungan RM 180 – RM 350 satu malam. ok la tu, jarang-jarang pergi honeymoon. bukannya selalu! πŸ™‚

3. Tempah Pakej Kereta Sewa SAHAJA?

Boleh, tak ada masalah, tempah pakej kereta sewa sahaja pon boleh. Tempah sekarang sebelum penuh, terutama cuti sekolah, cepat betul penuh.

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324
CODE: CarLangkawi <-- Sila beritahu code ni untuk dapatkan diskaun dari kami.

Senarai Harga

Kereta Sewa Langkawi 2017
Lain-Lain
  1. Kenali Sabah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

163 Komen di “PAKEJ LANGKAWI 2019”

    1. Hi, mungkin cik boleh ambik pakej utk 4 org. Apa pun untuk lebih cepat maklum balas, cik boleh hubungi nombor di atas.

    1. Salam Badrul, untuk penamabahan pax boleh hubungi nombor ini:
      Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324

      Terima kasih πŸ™‚

    1. Wassalam,

      Boleh, island hoping sharing RM 35/pax & mangrove sharing RM100 per pax.
      untuk tempahan boleh hubungi nombor ini:

      Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324

      Terima kasih πŸ™‚

    1. Hi Farah,
      Pantai Cenang ada, boleh tahu tarikh?

      Boleh hubungi nombor ini:
      Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324

      Terima kasih

    1. Wassalam Hazamin,
      Boleh, tapi ada sedikit penambahan harga. untuk maklumat lanjut boleh hubungi di talian bawah:
      Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324

      Terima Kasih

    1. Salam Zie,
      Untuk lebih cepat sila hubungi nombor di atas atau
      Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324

      Terima Kasih

  1. Hi saya nk tanya pakej untuk 12 org di chalet pantai cenang .prefer yang sebelah pantai.
    Sekali dengan makan , island hoping/mangrove..

    1. Salam Norhayati,
      Untuk tempahan, sila copy maklumat ini dan hantar ke nombor di bawah, kami perlu maklumat yang diperlukan dahulu sebelum bagi details
      ———————-
      Tarikh Pergi:
      Tarikh Pulang:
      Jumlah Lelaki:
      Jumlah Perempuan:
      Jumlah Kanak-kanak:
      Jumlah Bayi:
      Nyatakan bilik jika perlu:
      ———————–
      WHATAPPS: +6013-7478059

  2. selamat petang

    kalau saya nak booking pakej langkawi no. 8 , boleh tukar kereta ?
    tarikh : 9.7.2017 – 11.7.2017 ( 3h 2m )
    3 org sahaja – dewasa

    terima kasih

  3. salam nak tanya..harga utk myvi berapa? dari 22/5 tgh hingga 24/5 tgh?
    sekiranya berminat utk pakej island hopping..tetapi saya hanya 4 org 2 dewasa 2 kanak2..berapa?

  4. Salam,

    boleh sediakan pakej homestay untuk 7 orang sahaja
    4hari 3malam, saya dah watsapp pada nombor di atas tapi tiada jawpan lagi

    terima kasih

  5. Salam, saya nak tanya, berapa harga pakej island hopping + mangrove utk 10 org dewasa (4 org, 50thn keatas)?
    InsyaAllah, kami sampai 7/9/17 dan bertolak balik pagi 10/9/17.

    1. Wassalam,
      harga ada di atas.

      Island Hoping – RM 300 utk 10 orang
      Mangrove – RM 180 utk 1 jam utk 10 org – harga tempahan awal. harga tempahan di sana lain. boleh rujuk di atas.

      untuk tempahan boleh terus wasap kami πŸ™‚
      https://wasap.pakej.my/lgk

      terima kasih

  6. Hi. Nak bertanya tentang package malibest:
    1. Harga ni adalah untuk 2 malam, betul? (just to confirm)
    2. Untuk family package (4 orang- 2 dewasa 2 kanak-kanak) boleh tak request connecting room untuk kanak-kanak instead of 1 bilik besar?

    Terima kasih.

    1. Boleh. RM 3000 semuanya
      5 HARI 4 MALAM

      🏑 1UNIT HOMESTAY (3BILIK) ATAU 2UNIT HOMESTAY (2 BILIK)
      🚐 1UNIT NISSAN URVAN
      πŸš™ 1UNIT TOYOTA VIOS
      🚠 13+3 SKYCAB, SKYREX, SKYDOME TICKET
      ✏ 13+3 3D ART MUSEUM TICKET
      🚀 2 UNIT KILIM MANGROVE GEOFOREST PARK BOAT

      Untuk pengesahan boleh hubungi di wasap ini: https://wasap.pakej.my/lgk

      Terima kasih

  7. Saya berminat dengan pakej 4. tetapi untuk 4 hari 3 malam dan seorang anak berusia 2tahun9bulan dan akan pergi pada 11 – 14 Okt 2017. Boleh saya tau berapa harga. Terima kasih.

  8. saya nak tanya, kalau saya pilih package 1 dan nak tempah utk 2 bilik. boleh ke?
    untuk 2 orang tapi nak tempah untuk 1 bilik lagi?

  9. Salam, sy nk bertanya berkenaan “Pakej Langkawi ini STAY @ PANTAI CENANG” bagi 2org (Anniversary) untuk 10 hingga 12 November 2017… ade yg still available tak???

  10. Assalamualaikum nak tanya pakej family utk 10 org pada 19/2-22/2/18 (4 hari 3 mlm) berapa ya. X nak homestay. Nak stay di de baron resort.

    1. Askumm.. Nk tya pkej 3h 2 mlm utk 7 org dewasa 16 – 18 feb 18..
      1. 2 bilik
      2. Naik kabel car
      3. Muzium 3 D

  11. assalamualaikum…sy en azizi dr ipoh perak. boleh tak sy nak buat family day anggaran pax 20. nak buat pada bulan hjg bln mac nanti. apa pakej yg ada ye

  12. hi..saya nk tya utk pakej langkawi.pakej 10 hotel malibest tu dpt hotel cross road @ yg btl2 tepi pantai?
    trip sy 6/9-8/9/18. 4org.
    ad pakej snorkeling x? nk add on utk 4org

  13. Saya rancang lepas Raya nak pergi bercuti dkt langkawi.. Kami bertiga, 2 orang duk bilik lain, saya 1 orang duduk bilik lain. Soalan saya, Pakej yg mana sesuai & menjimatkan untuk kami.

  14. 7 dewasa dn 2 kanak2 ( 4 dn 11 tahun )…prefer homestay..3 hari 2 mlm..c/in 19/12/18 & c/out 22/12/2018..

  15. Hi admin, nak tahu pakej untuk 4 orang 3 hari dan 2 malam masih ade lagi tak. Tarikh dari 3 Julai hingga 5 Julai bulan depan.

  16. assalammualaikum, saya sha dari perak. saya nk tanya ada x pakej untuk 20 orang, 3 hari 2 mlm untuk bln 12 nanti. boleh x bagi saya senarai pakej. kalau boleh saya nak pakej hotel skali transport.

  17. hi, kalau saya ambil pakej 11 tapi bilangan orang lebih dari 10orang. contoh dalam 12 oang ke boleh ke cik? pakej boleh tukar tak nak yang ada pakej snorkeling ? berapa harga ya?

  18. Hai. Saya nak buat company trip ke langkawi. staff seramai 15 orang termasuk 3 kanak-kanak bawah 2 tahun. boleh saya dptkan sebut harga dari pihak encik. tarikh ialah 17/11/2018 hingga 20/11/2018.

  19. Adakah pakej ini masih berlaku untuk bulan 2 atau 3 pada tahun 2019.. and then jikalau ia masih berlaku, pakej apa yang paling sesuai untuk 2 orang

    1. Hai, boleh tahu bila cik wasap tu ye?
      sebab kebiasaanya, dalam masa 24 jam akan ada maklum balas.

      Apa pun bagitahu dulu cik wasap bila, nanti kami semak πŸ™‚

  20. Pakej 3D2N untuk 10org iaitu 9dewasa dan 1 bayi. date :27/1/2019-29/1/2019.kalau pakej 11 boleh tambah island hopping trip tak?

    1. Biasanya, kalau 3D2N tak sempat nak pergi semua, melainkan cik datang awal di langkawi, ataupun balik lewat petang dari langkawi.

      apa pun untuk mudah komunikasi cik boleh wasap di nombor ini : https://wasap.pakej.my/lgk
      Tertakluk kepada kekosongan semasa

      Terima kasih

  21. Hi,

    Boleh dapatkan quotation harga pakej 10 bagi 4 dewasa 1 bayi untuk 5hari 4malam. Nak request connecting room instead of 1 family room.

    Jika saya mahu tambah pakej Kilim Mangrove untuk 4pax berapa? Bayi kira macam mana.

    InshaAllah akan tiba di Langkawi pada 6/4/2019 – 10/4/2019

    Terima kasih.