Kereta Sewa Ipoh Perak – Murah

Kereta Sewa Ipoh Perak | Sejak kereta api laju ETS ada, semakin ramai pelancong terutamanya dari KL pergi bersantai-santai di Ipoh di hujung minggu bersama keluarga.

Senarai Kereta Sewa Ipoh ada di bawah artikel ini, nak tengok terus klik sini

Perjalanan hanya mengambil masa lebih kurang 2 jam sahaja untuk sampai ke Ipoh dari KL. Mungkin ini menjadi salah satu faktor semakin ramai orang melancong ke Ipoh.

Sampai je di Stesen ETS Ipoh, korang boleh sewa kereta dengan brader Syed dari Syarikat Big Eyes Enterprise. Mudah urusan, boleh whatsapp dulu. Kalau dia lambat respon. Call je terus.

Lagi menarik, syarikat ini buat servis pickup percuma. Nak lagi dekat dengan pejabat urusan mereka, korang boleh turun di Stesen ETS Batu Gajah. Tapi kalau nak turun Stesen Ipoh pun boleh, percuma pickup juga. 🙂

Berikut adalah maklumat syarikat:

Kereta Sewa Ipoh Murah
Nama Syarikat: Big Eyes Enterprise
Alamat: Ipoh Perak
Mobile: 014-6738306
Facebook: https://www.facebook.com/KeretaSewaPerak4u/
Senarai Kereta Sewa Ipoh Perak
Model Kereta Harga
Perodua Axia RM 108
Proton Saga RM 118
Nissan Almera RM 168
Perodua Alza RM 168

Untuk tempah korang boleh whatsapp, tekan je button di bawah.

WHATSAPP

 

Alang-alang koran nak pergi jalan-jalan di Ipoh, apa kata usha tempat-tempat menarik di bawah ni. Mudah nanti nak jalan-jalan.

Berikut adalah lokasi wajib pergi di Ipoh. Boleh pilih ikut masa yang bersesuaian dengan perjalanan korang.

1. Lost world of Tambun
2. Taman rekriasi gununglang
3. Zoo taiping/ night safari zoo Taiping
4. Muzium perak (taiping)
5. Kellie’s Castle
6. Sultan Azlan Shah Galery
7. Bukit merah lake town resort
8. Tasik Banding & Hutan simpan belum
9. Pulau org utan bukit merah
10. Teluk senangin
11. Pulau Pangkor
12. Pantai Teluk Batik
13. Menara Condong teluk intan
14. Bukit larut (Maxwell hill)
15. Mee udang Kuala Sepetang
16. Muzium geologi ipoh
17. Muzium Arkeologi Lenggkong

Tempat Menarik Mandi Manda di Sekitar Ipoh
1. Air Terjun Huku Kenas
2. Air Terjun Lata Kijang
3. Air Terjun Lata Iskandar
4. Air Terjun Lata Kekabu

Untuk maklumat lanjut tentang tempat menarik tu, korang boleh google. Nanti pakcik google tolong korang 😛

Selamat Bercuti nanti!

 

 

Kereta Sewa Ipoh Perak – Murah
4.7 (93.33%) 6 votes

Komen

  Subscribe  
Notify of