Senarai Kereta Sewa Langkawi 2019 – Murah

Kereta Sewa Langkawi 2019 – Murah dan Mudah. Kalau bercuti ke Langkawi, semestinya kereta amat diperlukan untuk kemudahan perjalanan percutian kita.

Banyak tawaran Sewa Kereta kat Langkawi; Dari kereta Axia, Myvi, Saga FLX, Iriz, Nissan Urvan (Van), sehinggalah sebesar-besar bas. Bas ni kereta ke? haha boleh la asal boleh naik dikira kereta la. ?

Masa mencemburui? Nak tengok senarai harga kereta sewa jer? Terus KLIK DI SINI

Banyak syarikat sewa kereta di Langkawi yang beri tawaran yang berpatutan dan mudah bicara nya. senang cite, deal mudah la. Siap boleh pickup dan hantar ke Airport Langkawi lagi.

Kereta Sewa Langkawi 2019

Ni salah satu syarikat menawarkan servis sewa kerata di Langkawi adalah:

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324
CODE: CarLangkawi <– Sila beritahu code ni untuk dapatkan diskaun dari kami.
.
Untuk whatapps, anda boleh klik button di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat. 🙂

Whatsapp

Copy dan bagi kat whatsapp:
Tarikh/masa pergi: 1 Jan 2019 @ 5PM
Tarikh/masa pulang: 3 Jan 2019 @ 3PM
Model Kereta: Vios (5 pax)

Jika anda menggunakan telefon, anda perlu Swipe kiri kanan untuk melihat harga.

Model Kereta (Auto)
Harga
NormalHigh / Peak
Motor Skuter Yamaha Avantiz RM 35RM 50
Viva (4 pax)RM 60RM 80
Axia (4 pax)RM 70RM 100
Myvi (4 pax)RM 70RM 100
Vios (5 pax)RM 80RM 120
City (5 pax)RM 80RM 120
Sentra (5 pax)RM 80RM 120
Latio (5 pax)RM 80RM 120
Almera (5 pax)RM 90RM 130
Grand Livina (6 pax)RM 100RM 180
Toyota Rush (6 pax)RM 100RM 180
Serena (7 pax)RM 120RM 250
Toyata Innova (8 pax)RM 120RM 250
Nissan Urvan (12 pax)RM 150RM 300
Tarikh Peak Season Langkawi
23 Nov 2018 – 1 Jan 2019
18 – 21 Jan 2019
1 – 6 Feb 2019
22 – 30 Mac 2019 !! SUPER PEAK
1 -5 Mei 2019
18 Mei – 9 Jun 2019
9 – 17 Ogos 2019
30 Ogos – 2 Sep 2019
14 – 16 Sep 2019
26 – 28 Nov 2019
22 Nov 2019 – 1 Jan 2020

Kereta Sewa Langkawi 2017

Bawa kereta ke Langkawi? Boleh ke? Bolehhh! kalau-kalau anda nak bawa kenderaan sendiri ke Langkawi, ye anda boleh berbuat demikian dengan menempah perkhidmatan bawa kereta ini secara online.

Bagamaimana caranya? Senang saje, anda boleh baca cara-cara bawa kereta ke Langkawi di sini: Cara Bawa Kereta ke Langkawi.

Kereta sewa dah ada, pakej jalan-jalan langkawi dah ada? kalau belum ada lagi boleh tengok di sini. Pakej Langkawi @ Pakej Island Hoping @ Pakej Mangrove Kilim Tour

Ke Langkawi, perlu ilmu juga, untuk rasai sendiri pengalaman ke Langkawi, anda boleh baca pengalaman Fiey di Langkawi selama 3 Hari 2 Malam, anda boleh baca di sini: Trip Bajet Student ke Langkawi

Tempat-tempat wajib pergi di Langkawi:
  1. Dataran Lang
  2. Langkawi Cable Car
  3. Pantai Cenang
  4. Nak tau lagi, Klik Di Sini

Selamat Bercuti! Kereta Sewa Langkawi rm50

—————————

BACA INI JUGA:
  1. Parking Murah di KLIA / KLIA2
  2. Harga Kereta Perodua Axia

—————————

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

307 Komen di “Senarai Kereta Sewa Langkawi 2019 – Murah”

  1. salam, kereta utk 6 org , pada 15 /12 hingga 17 /12/19,
    ambil jam 10am dan pulang 12thgari, ambil n pulang kat airport. Brpa rm ?