Senarai Kereta Sewa Langkawi 2018 – Murah

Kereta Sewa Langkawi 2018 – Murah dan Mudah. Kalau bercuti ke Langkawi, semestinya kereta amat diperlukan untuk kemudahan perjalanan percutian kita. Banyak tawaran Sewa Kereta kat Langkawi; Dari kereta Axia, Myvi, Saga FLX, Iriz, Nissan Urvan (Van), sehinggalah sebesar-besar bas. Bas ni kereta ke? haha boleh la asal boleh naik dikira kereta la. 😛

Masa mencemburui? Nak tengok senarai harga kereta sewa jer? Terus KLIK DI SINI

Kereta paling murah, sudah tentu Axia / Myvi la, sesuai dengan CC nye. Kalau pergi berempat bercuti di Langkawi, kami sarankan korang ambil kereta Saga atau pon myvi 1.3 ke atas. Untuk jimat dan keselesaan pemanduan. Untuk yang berkumpulan, Nissan Urvan ataupun Grand Livina sesuai.

Banyak syarikat sewa kereta di Langkawi yang beri tawaran yang berpatutan dan mudah bicara nya. senang cite, deal mudah la. Siap boleh pickup dan hantar ke Airport Langkawi lagi.

Kereta Sewa Langkawi 2018

Ni salah satu syarikat menawarkan servis sewa kerata di Langkawi adalah:

FH SUCCESS MANAGEMENT, LANGKAWI
Phone: 013-7478059 Atau 019-4342324
CODE: CarLangkawi <– Sila beritahu code ni untuk dapatkan diskaun dari kami.
.
Untuk whatapps, anda boleh klik button di bawah tanpa menyimpan nombor sebagai contact. Lebih mudah dan cepat. 🙂Whatsapp

Copy dan bagi kat whatsapp:
Tarikh/masa pergi: 1 Jan 2018 @ 5PM
Tarikh/masa pulang: 3 Jan 2018 @ 3PM
Model Kereta: Vios (5 pax)

Jika artikel ini membantu korang, bagi la 5 star rating. Terima Kasih! 🙂

Senarai Kereta Sewa Langkawi 2018 – Murah
4.7 (93.28%) 125 votes

Jika anda menggunakan telefon, anda perlu Swipe kiri kanan untuk melihat harga.

 

Model Kereta (Auto)
Harga
Normal High / Peak
 Viva (4 pax)  RM 60 RM 80
Axia (4 pax) RM 70 RM 100
Myvi (4 pax) RM 70 RM 100
Vios (5 pax) RM 80 RM 120
City (5 pax) RM 80 RM 120
Sentra (5 pax) RM 80 RM 120
Latio (5 pax) RM 80 RM 120
Almera (5 pax) RM 90 RM 130
Grand Livina (6 pax) RM 100 RM 180
Toyota Rush (6 pax) RM 100 RM 180
Serena (7 pax) RM 120 RM 250
Toyata Innova (8 pax) RM 120 RM 250
Nissan Urvan (12 pax) RM 150 RM 300
Tarikh Peak Season Langkawi
24 Nov 2017 – 2 Jan 2018
31 Jan – 4 Feb 2018
16 – 18 Feb 2018
28 Apr – 1 Mei 2018
26 – 29 Mei 2018

Kereta Sewa Langkawi 2017

Bawa kereta ke Langkawi? Boleh ke? Bolehhh! kalau-kalau anda nak bawa kenderaan sendiri ke Langkawi, ye anda boleh berbuat demikian dengan menempah perkhidmatan bawa kereta ini secara online. Bagamaimana caranya? Senang saje, anda boleh baca cara-cara bawa kereta ke Langkawi di sini: Cara Bawa Kereta ke Langkawi.

Kereta sewa dah ada, pakej jalan-jalan langkawi dah ada? kalau belum ada lagi boleh tengok di sini. Pakej Langkawi @ Pakej Island Hoping @ Pakej Mangrove Kilim Tour

Ke Langkawi, perlu ilmu juga, untuk rasai sendiri pengalaman ke Langkawi, anda boleh baca pengalaman Fiey di Langkawi selama 3 Hari 2 Malam, anda boleh baca di sini: Trip Bajet Student ke Langkawi

Tempat-tempat wajib pergi di Langkawi:
  1. Dataran Lang
  2. Langkawi Cable Car
  3. Pantai Cenang
  4. Nak tau lagi, Klik Di Sini

Selamat Bercuti! Kereta Sewa Langkawi rm50

—————————

Jika Ke Sabah, Boleh tempah Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah, Free pickup di Airport KKIA

—————————

Summary
Kereta Sewa Langkawi
User Rating
5 based on 3 votes
Service Type
Kereta Sewa Langkawi
Provider Name
FH Success Management,
Berdekatan Airport,Langkawi,Kedah-07100 ,
Telephone No.6013-7478059
Area
Langkawi, Kedah, Malaysia
Description
Kereta sewa Langkawi 2017 dengan harga diskaun dari kami. Pusing-pusing sekitar Langkawi, Myvi atau Saga amat disarankan. Kalau ramai, Nissan Urvan.

Komen

46 Comments on "Senarai Kereta Sewa Langkawi 2018 – Murah"

Notify of
Sort by:   newest | oldest | most voted

Salam Sejahtera dan Assalamualaikum.

Saya ingin mendapatkan sebut harga bagi kenderaan pada 1-13 Ogos 2017 untuk 8 orang (seorang warga emas dan bayi). Sila berikan sebut harga bagi pilihan pemandu dan tiada pemandu.

Saya juga ingin tahu jika terdapat khidmat jadual perjalanan disediakan. Jika ada, harap Encik/ Puan dapat sertakan sebagai rujukan kami.

Sekian Terima Kasih,

Syazana

as salam tuan,

Mohon tuan beri quote bg sewaan kereta utk 10 org pada 1-2 Dis 2017
Avanza dan saga

Tq

tarikh 20,21 hb 10 dikira biasa atau peak

Salam. kalau kereta vios pada 24-27 nov, berapa you quote ye

Salam.

Saya berminat dengan Pakej 5 Langkawi.
ETA : 28/09/2017 @ 2300hrs
ETD : 01/10/2017 @ 1000hrs / 1200hrs

Bole beri quotation dan ke email saya.

Terima kasih.

Salam.
Kalau nak sewa kereta city/sentra pada 17-19 oct, berapa ye kosnya?

As salam tuan,

Boleh sy tahu quote kereta innova & myvi pada 31 jan – 3 feb 2018

Maaf bertanya lagi …
lau date 07 – 10 feb 2017
harga kete still sama ke ??

lau kami amik 2 buah .. harga still boleh nego lagi ke 🙂 🙂

alhamdullillah … terima kasih …
apa2 anti sy akan maklum kan kepada pihak tuan kembali ..

Saya nak tanya..kalau takda lesen bole x nk sewa kereta

Salam Sejahtera dan Assalamualaikum.

Saya ingin mendapatkan Quotation sewa kenderaan pada 15-17 Ogos 2017 untuk 7 orang.
Pickup and drop at jetty kuah. sila email quotation kpd sy ya.

Sekian Terima Kasih,

salam,

Boleh quote harga kereta myvi untk 2 org
04/11 – 06/11

Sewa van Toyota Haice utk 11 peak season sehari berapa?

Quote harga untuk kereta sedan type
tarikh: 1hb Nov 2017 2pm – 3hb Nov 2017 10am

Syarikat tuan berdaftar dgn SPAD tak ?

Salam,
Request quotation for:
grand livina 8 dec 2017 (10 pagi) hingga 9 dec 2017 (6 petang)

Salam Admin,
Mohon harga utk di bawah
Adrrival: 27 Nov 2017 @ 9PM
Departure: 30 Nov 2017 @ 3PM
Model Kereta: Viva (2 pax)

Aslm tuan…

Mohon harga utk di bawah

Sampai : 18 Dis 2017 @ 12PM
Pulang : 20 Dis 2017 @ 11.00 am
Model Kereta: Viva

Aslmkm
Mohon sebut harga utk di bwh
Arrival:15/12/[email protected]
Dept:18/12/[email protected]
Myvi

Salam, ada cas tambahan untuk lebihan jam x?

Aslmkm
Nak booking macam mana

Assalam

Mohon sebut harga utk di bwh
Arrival:13/1/[email protected]
Dept:15/1/[email protected]
H.City

As’salam
Mohon sebut harga utk di bawah
Arrival:23/12/[email protected]
Dept:24/12/[email protected]
Axia